Akoestiek

Plameco: zo klinkt goede akoestiek

Terwijl restaurants, theaters en bioscopen ingericht zijn om bezoekers het beste geluid te bieden, wordt de akoestiek in woonhuizen vaak verwaarloosd. Door moderne inrichting en harde oppervlakken hebben we regelmatig last van akoestische problemen in huis. Wat kun je hier aan doen?

Akoestische oplossingen van Plameco

Omgevingsgeluid is, naast een aangename kamertemperatuur en ook goed licht, één van de belangrijkste factoren om je prettig te voelen in huis. Plameco biedt door middel van akoestische spanplafonds en wanden de perfecte oplossing om de akoestiek merkbaar te verbeteren. Plameco plaatst speciaal akoestisch materiaal tussen het bestaande plafond en het nieuwe spanplafond. Hierdoor wordt de weerkaatsing van het geluid tot wel 50% verminderd. Het verschil hoor je meteen: het geluidsniveau in de ruimte daalt.

Zorgeloos een compleet nieuw plafond

Een Plameco plafond wordt vaak in één dag geplaatst. Tijdens het plaatsen van het Plameco plafond kunnen de meubels gewoon in de ruimte blijven staan en er zal weinig tot geen stof vrijkomen. Het is een snelle oplossing voor een nieuw plafond én door de vele mogelijkheden van een Plameco plafond, creëren we ook een uniek plafond dat perfect bij de ruimte past!

Plameco plafonds zijn vocht- en warmtebestendig, schimmelwerend en kleurvast. Hierdoor zijn Plameco plafonds erg onderhoudsvriendelijk.

De voordelen

  • De akoestiek in de ruimte wordt verbeterd: de weerkaatsing van het geluid wordt verminderd.
  • Gesprekken zijn beter te volgen, ook met veel omgevingsgeluid.
  • De kwaliteit van het geluid wordt verbeterd.
  • Geluidsinstallaties zoals radio en
    televisie klinken beter.

Advies aan huis

Om te kunnen bepalen welk plafond het beste bij de ruimte en bij je wensen past, komt een van onze adviseurs graag langs om je hierbij te helpen. Daarnaast kan de adviseur een vrijblijvende offerte maken. Voor inspiratie in de showroom zijn we geopend volgens openingstijden, een offerte bij uw thuis of in de showroom alleen op afspraak!

Contact

Plameco Achterhoek
Rijksweg 20
6996 AC Drempt
0313 312 101
W: www.plameco.nl
E: info@eenplamecoplafond.nl

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je ook inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *