Plafond nooit meer stucen of schilderen

Een plafond is een belangrijke sfeermaker in een ruimte. Met de juiste uitstraling en de juiste plafondverlichting kun je de sfeer creëren die bij je past.

Onderhoudsvriendelijk

Plameco plafonds zijn vocht- en warmtebestendig, schimmelwerend en kleurvast. Hierdoor zijn Plameco plafonds erg onderhoudsvriendelijk. Komt er vuil op het plafond, dan kun je dit eenvoudig met een vochtige doek schoonmaken.

Zorgeloos een compleet nieuw plafond

Tijdens het plaatsen van het Plameco plafond kunnen de meubels gewoon in de ruimte blijven staan en er zal weinig tot geen stof vrijkomen. Het is een snelle oplossing voor een nieuw plafond én door de vele mogelijkheden van een Plameco plafond, creëren we ook een uniek plafond dat perfect bij de ruimte past!

De voordelen op een rij:

  • Persoonlijk lichtplan
  • Meestal in 1 dag geplaatst
  • Ontzettend veel designmogelijkheden
  • Verbetert de akoestiek
  • Onzichtbare infrarood verwarming als hoofd – en bij
    verwarming
  • Spanplafonds blijven scheurvrij en zijn schimmelwerend
  • Ook toepasbaar buiten en in vochtige ruimtes

Plafondverlichting van Plameco

Het assortiment plafondverlichting van Plameco bestaat onder andere uit inbouwspots, led-strips, verlichting achter het plafond en een sterrenhemel. Naast de verschillende verlichtingsopties is het ook mogelijk om je eigen lichtplan op te stellen. Wil je verlichting recht boven de eettafel? Of in je favoriete leeshoek? Dit is allemaal mogelijk met een Plameco plafond. Samen met de Plameco adviseur kijk je naar de beste verlichtingsmogelijkheden voor de ruimte in jouw huis. Voor inspiratie in de showroom zijn we geopend volgens openingstijden. Voor een o erte bij uw thuis of in de showroom alleen op afspraak.

Contact

Plameco Achterhoek
Rijksweg 20
6996 AC Drempt
0313 312 101
W: www.plameco.nl
E: info@eenplamecoplafond.nl

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *