LBG

Plasmasnijden is een vak

De Achterhoek kenmerkt zich door maakindustrie. Dat geldt voor Ulft in het bijzonder. Met name metaalbedrijven vind je er bovengemiddeld veel. Een zo’n metaalbedrijf is LBG Ulft. Een modern bedrijf gevestigd in een splinternieuw pand op industrieterrein de Rieze. LBG levert constructieve delen aan de woningbouw en prefab industrie.

Er werken circa 25 mensen waaronder veel lassers. Met de verhuizing in 2022 is meteen ook het machinepark uitgebreid met een tweede plasmasnijmachine. De mogelijkheden die deze machines bieden hebben de vraag naar plasma gesneden producten doen vergroten. LBG Ulft is daarom op zoek naar een extra plasmasnij-operator.

Mooi vak

Het wordt wel eens onderschat maar plasmasnijden is, net als bijvoorbeeld lassen of kanten, echt een vak. Kwaliteit staat hierin voorop. Daarom moeten bij het plasmasnijden alle instellingen en toortsonderdelen kloppen. Daarnaast is plasmasnijden ook vooral een logistieke aangelegenheid. De productidentificatie en interne distributie van gesneden producten verlopen via een praktische systematiek. Kortom, plasmasnijden is een mooi vak vol interessante uitdagingen.

Contact

Voor meer informatie:

LBG Ulft BV                                                           
De Hogenkamp 12                                                                        
7071 EC Ulft                                                     
T: 0315 63 11 79
I: www.lbg-ulft.nl                                    

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *