Podotherapie Hanenburg

Steunzolen? Er kan zo veel méér

Velen van u zijn wel bekend met steunzolen of hebben ze in de kast liggen, ‘want past niet in de schoen’ en ‘te dik’. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Podotherapie Hanenburg kan u daarbij helpen!

Ingeborg Hanenburg is al 22 jaar podotherapeut en hoort dit vaker. Er kan zo veel méér met zolen dan alleen “steun” en de technieken zijn dusdanig, dat de zolen veel lichter en prettiger zijn dan vroeger. Wel dient de schoen correct te passen bij uw voet en kan het zijn dat er ander schoeisel aangeschaft moet worden, omdat de schoen deel van het probleem is. Daarnaast kan ik zowel steun, maar ook correctie, compensatie, drukverdeling, proprioceptie en alles gecombineerd toepassen in de zolen, waardoor een veel breder scala aan klachten behandeld kan worden. Denk o.a. aan (langdurige) voet-, enkel-, knie-, heup- en rugklachten.

Meten

Vaak lopen mensen al jaren afwisselend bij diverse behandelaars, maar klachten blijven of komen weer terug. Mogelijk omdat er symptomatisch en niet of minder oorzakelijk wordt behandeld. Ook omdat de voeten de basis zijn van uw hele gestel. Is de basis verstoord, dan werkt dat ook hogerop. Een gedegen onderzoek is natuurlijk belangrijk en behelst veel méér dan alleen een voetscan/afdruk maken en uw schoenmaat opmeten!

Naast zolen heb ik als Podotherapeut nog allerlei andere behandelingen zoals gespecialiseerde voetbehandelingen (hardnekkige likdoorns, ontstoken en ingegroeide teennagels, wratten, voetwonden bij Diabetes of Reuma), taping, teenortheses, vilttechnieken en maak ik specifiek op maat gemaakte en op uw wensen toegepaste slippers en sandalen. Ook voor mensen met orthopedisch schoeisel zijn er mogelijkheden.

Heeft u (langdurig) klachten? Blijf er niet mee rondlopen. Neem contact op of kom eens aan. Ik help u graag vérder!

Podotherapie Hanenburg | www.podotherapiehanenburg.nl

LICHTENVOORDE: Patronaatsstraat 14 | 0544-37 25 20

AALTEN: Nassaustraat 5-2 | 0543-47 60 51

podotherapie hanenburg

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *