Porskamp Installatietechniek

Porskamp Installatietechniek zoekt versterking

De banen in de techniek liggen voor het oprapen. Veel bedrijven zijn op zoek naar vakmensen. Voor een uitdagende functie met perspectief moet je bij Porskamp Installatietechniek zijn. Het gerenommeerde bedrijf in Lichtenvoorde heeft medewerkers veel te bieden.

Gevarieerd werk, prima arbeidsomstandigheden, fijne collega’s en doorgroeimogelijkheden. Porskamp Installatietechniek in Lichtenvoorde is een aantrekkelijke werkgever. Er is ruimte voor verschillende nieuwe medewerkers. Het gaat om de functies van allround monteur, loodgieter, cv-monteur, elektricien en service & onderhoud monteur. “We kunnen in alle disciplines versterking gebruiken”, zegt André ten Have. Hij vormt samen met Ton Doppen en Ronny te Plate de directie van Porskamp Installatietechniek. “Het gaat voortvarend”, vervolgt Ton Doppen. “Door uitbreiding van de klantenkring neemt het aantal werkzaamheden toe.” Die ontwikkeling ziet de onderneming al een tijdje. “En dat zal ook de komende periode niet anders zijn. Voor de continuïteit op de langere termijn zijn wel extra monteurs nodig”, weet Ronny te Plate.

Korte reistijden

Het dynamische bedrijf telt momenteel 25 medewerkers. “We vormen een hecht team. Er heerst collegialiteit en de sfeer is gemoedelijk. We doen het vooral samen, waarbij zeker ruimte is voor gezelligheid.” Nieuwe medewerkers kunnen tevens rekenen op korte reistijden. Porskamp is vooral in de Achterhoek actief, grofweg tussen Aalten en Haaksbergen. “Daardoor hoef je niet vroeg weg en ben je altijd op tijd thuis. Jong, oud, man, vrouw, iedereen is welkom.” Naast vakmensen kunnen ook zij-instromers zich melden. “Zij krijgen interne begeleiding. Enige affiniteit met techniek is natuurlijk wel een pre.” Belangstellenden kunnen telefonisch contact opnemen, mailen of even binnenlopen. Maaike Nijen-Es is het aanspreekpunt en beschikbaar voor vragen.

Duurzaamheid

Porskamp Installatietechniek werd in 1971 opgericht. Met een gedegen werkwijze werd in ruim vijftig jaar een trouwe klantenkring opgebouwd. Het professionele bedrijf komt in actie bij grote en kleine projecten, nieuwbouw, renovatie en onderhoud en beheer van technische installaties voor zakelijke en particuliere klanten. Alle voorkomende werkzaamheden op het gebied van gas, water, elektra  (onder ander domotica), cv, sanitair, riool, klimaatbeheersing, stofzuiginstallaties, zink, koper en lood zijn bij Porskamp in vertrouwde handen. Duurzaamheid vormt een volwaardig onderdeel van de bedrijfsvoering. De Achterhoekse onderneming staat voor kwaliteit en veiligheid en is VCA en CO gecertificeerd. Porskamp geldt als erkend opleidings- en stagebedrijf en is aangesloten bij brancheorganisatie Techniek Nederland. 

Contact

Voor meer informatie:

Porskamp Installatietechniek B.V.
Mercatorstraat 7
7131 PW Lichtenvoorde
T:  0544 37 21 79  
E:  instal@porskamp.com
I:   www.porskamp.com                                             

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *