Praktijk Oost voor Chinese Geneeskunde en Acupunctuur

Praktijk Oost is mijn praktijk voor Chinese Geneeskunde waar ik, Carla Oostveen, vol passie en liefde behandelingen Acupunctuur geef. Deze kunnen aangevuld worden met kruiden, de traditionele Chinese medicijnen.

Chinese Geneeskunde

De Chinese Geneeskunde gaat uit van het feit dat alles wat leeft voortdurend in beweging is. Dit geldt ook voor processen in het menselijk lichaam. Wanneer er klachten zijn of een bepaald ziektebeeld bestaat, is er een ziekmakende beweging aan de gang. Wanneer deze niet wordt gestopt, gaat deze beweging in een neerwaartse spiraal verder. Eerst zijn er nog maar een paar kleine klachten maar langzamerhand worden het er meer of ernstiger.

Behandeling

Voordat ik kan behandelen is er een uitgebreide intake nodig zodat ik relaties kan leggen tussen verschillende klachten. Het ziekmakende proces te achterhalen volgens de Chinees geneeskundige leer. Dan weet ik wat de onderliggende oorzaak is, de Chinese diagnose, en kan ik behandelen. Deze behandeling is niet alleen op de symptomen gericht maar vooral ook op de oorzaak.

Andere blik

Het blijkt iedere keer weer de moeite waard om klachten, ook eens via de bril van de Chinese Geneeskunde naast die van de reguliere gezondheidszorg.

Welke klachten

Eerst had ik mij volledig gericht op vrouwen: PMS, Endometriose. PCOS, overgangsklachten, Infertiliteit, trajecten zoals IVF en IUI en alles rondom zwangerschap en geboorte. Maar inmiddels heb ik vele bijscholingen gedaan waarin ik me breder ben gaan oriënteren. Ook alle pijnklachten, longproblematieken, allergieën, vermoeidheidsklachten, Burnout, huidproblemen, neuropathie en maag– en darmklachten behandel ik.

Waar

U bent van harte welkom om te horen wat ik voor u kan betekenen. Tot eind oktober is de intake gratis. Mijn praktijk is te vinden in Doetinchem en in Lichtenvoorde.

Wildenborch 95, Doetinchem
Dijkstraat 25, Lichtenvoorde
www.praktijk oost.com
contact@praktijkoost.com
0640674585

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *