profile vermeulen

Profile Vermeulen: bandenservice, onderhoud en APK

Profile Vermeulen met vestigingen in Eibergen en Winterswijk begon veertig jaar geleden als bandenservicebedrijf, maar is inmiddels al ruim twintig jaar ook een fullservice garagebedrijf waar zowel consumenten als zakelijke klanten terechtkunnen voor onderhoud van hun auto’s, aanhangers, campers en caravans, APK-keuring, vakantiecheck en natuurlijk nog steeds banden. ‘Van kruiwagenband tot de grootste trekkerband’, aldus eigenaar Rudy Vermeulen.

‘Een goede band met de juiste bandenspanning en een goed uitgelijnde auto kan voor een besparing van maar liefst vijf procent op het benzineverbruik zorgen’, vertelt Rudy. ‘Dat is met deze hoge benzineprijs extra interessant.’

Aangeraden wordt de bandenspanning een keer in de twee maanden te controleren. Voor de doe-het-zelfer: op een sticker in de portier of op de benzineklep én in het instructieboekje van de auto staat de juiste spanning.


Service voorop

Service is een van de punten waarmee Profile Vermeulen zich onderscheidt van andere garagebedrijven. ‘Onze servicegraad ligt erg hoog’, vertelt Rudy. ‘Wij proberen de beste te zijn, zijn flexibel en proberen alle verzoeken mogelijk te maken. Banden brengen we als service op spanning.’
Een goed onderhouden auto loopt minder kans op reparaties. Auto-eigenaren die minimaal een keer per jaar hun auto bij een Profile vestiging laten onderhouden wordt een pechservice voor heel Europa voor maar € 39,95 per jaar aangeboden. ‘Dat kan omdat we weten dat de auto’s goed onderhouden zijn en de kans op pech klein is’, aldus Rudy.

Bandenwissel en vakantiecheck

Profile Vermeulen repareert en onderhoudt auto’s van alle merken, waaronder ook elektrische auto’s. ‘Onze monteurs hebben alle opleidingen daarvoor inmiddels afgerond’, licht Rudy toe. ‘Wij verwachten binnenkort officieel EV-gecertificeerd te zijn volgens het Profile EV-Concept.’ Vervangend vervoer bij onderhoud en reparaties is mogelijk. Dat kan een auto zijn maar er zijn ook fietsen beschikbaar. Voor bezitters van elektrische auto’s heeft Profile Vermeulen twee kekke Mini Electrics als leenauto klaar staan.

Bandenwissel en vakantiecheck

In maart en april vindt traditioneel de bandenwissel van winterbanden naar zomerbanden plaats. Klanten kunnen hiervoor, maar ook voor onderhoud of APK telefonisch een afspraak maken of via www.profile.nl een dag en tijd reserveren.
Vakantiegangers doen er goed aan hun auto voor een vakantiecheck naar Profile Vermeulen te brengen. ‘Niet alleen wordt dan de bandenspanning op peil gebracht, wat zeker voor lange reizen een grote besparing op de benzinekosten is, maar ook lopen we de auto op een aantal essentiële punten na, zodat de klant met een gerust hart op reis kan,’ aldus Rudy.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *