Rabobank

Rabobank Graafschap thuisservice komt bij u thuis

Persoonlijke hulp door ervaren adviseurs

Bent u niet in staat om uw bankzaken online te regelen of naar één van onze vestigingen te komen, bijvoorbeeld vanwege ziekte, ouderdom, overlijden of lichamelijke beperkingen? Dan kunt u een beroep doen op Rabobank Graafschap Thuisservice. Adviseurs Hennie Hamer en Lenie Thomas helpen u graag!

Van kantoor naar uw buurt, zó dichtbij. Rabobank Graafschap Thuisservice kan veel voor u betekenen. De vertrouwde adviseurs hebben jarenlang ervaring en kunnen u ondersteunen bij allerlei bankzaken. Deze extra service is gratis voor klanten van de Rabobank. Hennie en Lenie bezoeken u thuis. Ze luisteren aandachtig naar wat uw wensen zijn, geven advies en zorgen ervoor dat het geregeld wordt. De persoonlijke hulp van Hennie en Lenie wordt dan ook zeer gewaardeerd. “Het wordt als prettig ervaren dat we mensen die daar behoefte aan hebben op deze manier kunnen ontzorgen”, vertellen Hennie en Lenie. “Daarin onderscheiden we ons.”

Uitleg internetbankieren

Hennie en Lenie geven ook uitleg over internetbankieren en mobiel bankieren. Deze online bankzaken regelt u via uw computer, laptop, telefoon of tablet. Dat dient veilig te gebeuren. Met een Rabo Scanner logt u in, ondertekent u betaalopdrachten, stelt u paslimieten in en voert u wijzigingen door. De adviseurs helpen u op weg in uw persoonlijke omgeving en nemen daar alle tijd voor. Dat geldt ook voor het regelen van bankzaken voor en na overlijden. Het is goed om daar nu al naar te kijken, want na uw overlijden wilt u uw naasten ontzien en goed achterlaten. Zaken die daarbij aan de orde komen zijn: tenaamstelling van de rekening(en), volmacht afgeven, schenkingen en (levens)testamenten. Doel is om inzicht en grip te bieden voor de achterblijvende partner.

Deskundig advies betaal- en spaarproducten

Verder wordt er geadviseerd over betaal- en spaarproducten en verzekeringen. Het is belangrijk dat uw betaalpakket zo goed mogelijk aansluit bij uw persoonlijke wensen en eisen. U kunt precies kiezen wat bij u past. Daarmee worden overbodige kosten voorkomen. Samen met de adviseur wordt bekeken welke spaarrekening bij uw spaardoel past. Ook beleggen is eveneens een optie waarover meer informatie kan worden verstrekt. Dat geldt eveneens voor verzekeringen. Met de Interpolis Alles in één Polis® heeft u de meest voorkomende verzekeringen voordelig bij elkaar.

Volmachten opstellen

Bent u niet in staat om zelf geld te halen of vindt u het lastig om uw bankzaken zelfstandig te regelen, dan kunt u een derde een volmacht geven. Deze persoon kan dan voortaan samen met u uw bankzaken (mee)beheren.  De volmacht is direct opzegbaar mocht dit nodig zijn. Hennie en Lenie helpen u graag dit te regelen.

Presentaties

Hennie en Lenie houden ook regelmatig presentaties voor groepen over onderwerpen die met bankzaken te maken hebben, zoals veilig bankieren, Rabo Geld Express, volmachten en testamenten. Dat kan zijn voor vrouwenverenigingen, ouderenbonden enz. De presentaties worden kosteloos verzorgd. Ook nemen de dames gebak mee.

Contact Lenie & Hennie

Voor een afspraak of een presentatie kunt u telefonisch contact opnemen,  0314 442500. U mag ook rechtstreek mailen naar: hennie.hamer@rabobank.nl of lenie.thomas@rabobank.nl

Maakt u een afspraak met de thuisservice? Dan kunt u in Ulft, ‘s-Heerenberg, Dinxperlo en omgeving een bezoek van Lenie Thomas verwachten. In de omgeving van Doetinchem en Doesburg komt Hennie Hamer graag bij u langs.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *