of

“Remi, wat heb jij met mij gedaan?” zei de vader van Zoe.

Kinderen vanaf 12 jaar zijn welkom in mijn praktijk en zo kwam ook Zoe bij me.

Zoe was een meisje wat eigenlijk heel goed wist wat ze wilde, maar haar onbewuste had haar de angst gegeven dat ze dit niet durfde te uiten tegen anderen. Daarbij creëerde zij ook een chaos in haar hoofd wanneer iets dan niet zo liep als dat zij verwachtte.

Trigger

Haar vader kwam met haar mee naar mijn praktijk. Het komt voor dat ik ouders tijdens een sessie laat wachten in de ruimte bij binnenkomst maar deze vader triggerde iets in mij dat hij bij de hele sessie mocht blijven. Terwijl ik met zijn dochter de sessie deed ontstond er een traan bij deze beste man. Er is in hem iets geheeld, zonder dat hij doorhad dat dit zo was.

Transformatie

Ik heb met Zoe mooie transformaties mogen maken die ervoor hebben gezorgd dat zij nu meer rust, blijdschap en zelfvertrouwen ervaart en zij weer helemaal in haar kracht staat waardoor zij nu wel rustig iedereen haar mening verteld.

Positief

In de laatste sessie kwam ook vader weer mee en zei heel opgewekt tegen me: “Remi, wat heb jij met mij gedaan? Na de sessies met mijn dochter… moet er wel iets gebeurd zijn! Ik voel me zo goed en dat oude gevoel wat ik al jaren deed, daar kan ik nu niet meer bij!”

En ja…
Ook dit is de kracht van hypnose!

Hypnose is life-changing!

Wil jij ook van jouw angst af?
Ik help je graag!

Contact

Monseigneur Nolensstraat 10
Silvolde
T: 0612150347
W: www.hypnopraktijkremi.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *