Beneman restaurant

Restaurant Beneman, gemoedelijk en gastvrij

Het ergste coronaleed lijkt geleden. Met frisse moed heeft Restaurant Beneman in Vragender eind januari de deuren weer geopend. Het vaste team kon worden behouden en met een compleet nieuw interieur is de professionele horecagelegenheid klaar voor de toekomst. “We hebben er zin in”, benadrukken eigenaren Roy Wensink en Monique Prinsen.

Horecagelegenheid in Vragender heeft veel te bieden

Het ergste coronaleed lijkt geleden. Met frisse moed heeft Restaurant Beneman in Vragender eind januari de deuren weer geopend. Het vaste team kon worden behouden en met een compleet nieuw interieur is de professionele horecagelegenheid klaar voor de toekomst. “We hebben er zin in”, benadrukken eigenaren Roy Wensink en Monique Prinsen.

Gemoedelijk en gastvrij, daar staat Restaurant Beneman om bekend. De zaak werd in 2000 opgestart door Roy Wensink en Monique Prinsen. “Toen wij begonnen was het een café met een zaaltje. In de loop der jaren hebben we er steeds meer een gezellige eetgelegenheid van gemaakt waar ook feesten gehouden kunnen worden.” Beneman maakte een sterke groei door en bedient haar gasten op hun wenken in een prettige ambiance. Met de frisse eigentijdse inrichting is dat alleen maar beter geworden. De gemoedelijke herbergsfeer die zeer wordt gewaardeerd is daarbij overeind gebleven.

In het restaurant kunnen 120 personen een plek vinden. Gasten kunnen er à la carte dineren met goede kwalitatieve vleesgerechten waaronder rib-eye, kalfsentrecote en tournedos. Er zijn ook vegetarische gerechten beschikbaar. “Verder hanteren we een driegangenkeuzemenu voor 35 euro. Daar wordt veel gebruik van gemaakt.” Dat geldt ook voor de proeverij. Daarbij worden kleine gerechtjes en tapas aan tafel geserveerd. De avondvullende proeverij is zeer geschikt voor groepen en kost 35 euro per persoon. Op zondag kunnen mensen op reservering vanaf 11.30 uur terecht voor een heerlijke zondagsbrunch.

Meer te bieden

Restaurant Beneman heeft meer te bieden. Zo timmert de horecagelegenheid sterk aan de weg met catering: van het verzorgen van borrelhapjes tot complete bruiloften of evenementen op locatie. Alles kan worden geregeld waarbij vaste partners voor de aankleding zorgen. In de sfeervolle Schoppe kunnen feesten en partijen worden gehouden, daar kan eventueel ook de tuin bij worden betrokken. Het fraaie terras van Beneman eindigde afgelopen jaar overigens op plek 90 van de Misset Horeca Terras Top 100 met duizenden deelnemers.

Verder zijn er verschillende arrangementen te boeken voor bijvoorbeeld een dagje uit of een bedrijfsfeest. Populair zijn de E-shoppers oftewel de elektrische steps. Maar ook de Lelijke Eenden rally of het Buggyrijden mogen zich in een grote belangstelling verheugen. Tevens is het mogelijk de Achterhoek Food Rally te rijden in je eigen auto. Daarbij doe je zes horecagelegenheden aan waar je tijdens de stop een gang geserveerd krijgt. De prijs bedraagt 39,50 per persoon.

Ook kun je binnenkort weer voor de Paasbrunch reserveren, voor meer informatie zie: www.beneman.nl

De openingstijden zijn:

Donderdag en vrijdag vanaf 17.00 uur

Zaterdag en zondag vanaf 11.00 uur.

Tijdens het zomerseizoen: dagelijks vanaf 11.00 uur.

U bent van harte welkom bij:

Restaurant Beneman

Winterswijkseweg 9

7134 NB  Vragender

T     0544 37 12 71

E     info@beneman.nl

I      www.beneman.nl

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je ook inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers, ga voor de leukste uitjes in de Achterhoek naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *