Stoere metamorfose van Rianne Elsman uit Doetinchem

Naam: Rianne Elsman
Leeftijd: 30 jaar
Woonplaats: Doetinchem
In het dagelijks leven: Moeder en werkzaam in de psychiatrie

Deze maand is het de beurt aan de 30 jarige Rianne Elsman uit Doetinchem om zich over te geven aan de metamorfose professionals van MIJN Magazine. In het dagelijks leven is Rianne moeder van een zoontje van 3 en ook werkzaam in de psychiatrie. “Het leek mij een erg leuke uitdaging om deel te nemen en was vooral erg benieuwd naar de verschillende adviezen die zowel de kapper als styliste zou geven” vertelde ze.

Ook deze maand lag de metamorfose weer in de vertrouwde handen van Hairemotion in Doetinchem. “We hebben het haar van Rianne asymmetrisch geknipt en ook gepoint. Daarbij hebben we een lange lok gehouden. Deze kun je namelijk ook als kuif rechtop zetten. We hebben een aantal folies geplaatst in de kleuren violet en een donkerbruin. Het haar is vervolgens geföhnd en gestyled met de producten van Goldwell. Om het plaatje compleet te maken hebben we de make-up aangepast aan de herfstperiode, dus iets zwaarder met een felle lipstick” vertelt Ingrid van Hairemotion. Wil je trouwens ook advies over welke producten het beste zijn voor jouw haren? Kom gerust langs voor advies en ze helpen je graag!

Om de metamorfose compleet te maken volgde er uiteraard weer een gave fotoshoot, waarbij Rianne werd gestyled in de kleding van Tuunte uit Doetinchem. Ze draagt een zwarte legging van het merk CL Essentials (€ 14,99) met een gave flair. De trui van het merk SoSoire (€ 27,99) is van een fijne stof. Deze heeft erg veel stretch en bevat 3 grote knopen op de schouder. Daaroverheen draagt ze een faux fur jack met schuine rits van het merk CL Essentials (€ 34,99).

Reactie na de metamorfose: “Verrassend! Ik heb super leuke complimenten gehad en voel mij er ook goed bij. Dank jullie wel!”

MIJN Metamorfose – november 2020
Uitgever – MIJN Magazine

___________________________________________________________________

MIJN Metamorfose

Voor deze rubriek van MIJN Magazine ondergaat iedere maand een Achterhoekse man of vrouw een metamorfose. Naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen. Ga voor meer MIJN Metamorfoses naar de volgende link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-metamorfose/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.