Rilana uit Wehl ondergaat metamorfose

Voor deze decembermaand mochten de metamorfose professionals van MIJN magazine aan de slag gaan met de 30 jarige Rilana uit Wehl. “Het kwam als een leuke verrassing, want ik ben opgegeven door Dave, een goede vriend van mij” vertelde Rilana

Naam: Rilana  
Leeftijd: 30 jaar
Woonplaats: Wehl
In het dagelijks leven: Zadelmaker/paarden instructeur 
Waarom doe je mee aan een metamorfose: Een goede vriend van mij (Dave) heeft mij opgegeven 

Nadat Rilana binnen stapte bij Hairemotion in Doetinchem, heeft zij zich overgegeven aan de kennis en vaardigheden van deze professionals. Uiteraard wist styliste Ingrid daar direct raad mee. “Het haar van Rilana is dun van structuur. We hebben ervoor gekozen om het haar korter te knippen, zodat het een vollere look geeft. Het haar is vervolgens in laagjes geknipt en met een schuine lok, om het wat speelser te maken” licht Ingrid toe. De basiskleur is een warme hazelnoot tint met daarnaast goud met koperen high/low lights. Doordat het haar donkerder is gekleurd ziet het er direct voller en glanzend uit. Het is van belang dat het haar ook thuis goed wordt verzorgd en dat kan doormiddel van een color shampoo van het merk KMS met daarnaast een leave-in conditioner. Voor het stylen gebruikte Ingrid een root and body lift aanzetspray van de KMS gebruikt voor extra volume. Daarna is het haar geföhnd met een dikke ronde borstel, zodat de punten mooi gepolijst worden. Tot slot een vleugje haarlak en de coupe is compleet!

Sponsoren

Na deze metamorfose is Rilana verder onder handen genomen en volgde er weer een mooie fotoshoot. De kleding kwam van Tuunte uit Doetinchem. Ze draagt een zwarte gecoate broek van het merk CL Essentials (€ 29,99). Het shirt met een all-over panterprint is van CL Essentials en is van een zachte stof. Daar overheen draagt ze een suède jack met revers kraag van het merk City Life (€ 39,99). De schoenen zijn afkomstig van Schoenmode Jeanette. De Rehad Keet Bikerboot (€ 199,-) is geheel leer gevoerd, lekker hip én comfortabel! Stoer, maar toch vrouwelijk door de mooie bewerkte prints in het leer. 

 Reactie Ralina:
”Er gaat een wereld voor mij open…Altijd blond geweest en nooit iets anders gedurfd. Dankzij Ingrid van Hairemotion heb ik nu een herfsttint! Ik ben er super blij mee!”

MIJN Metamorfose – december 2020
Uitgever – MIJN Magazine
Fotografie – Roeban Kuipers

___________________________________________________________________

MIJN Metamorfose

Voor deze rubriek van MIJN Magazine ondergaat iedere maand een Achterhoekse man of vrouw een metamorfose. Naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen. Ga voor meer MIJN Metamorfoses naar de volgende link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-metamorfose/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *