Rob Bruijstens

Rob Bruijstens: ‘Blij dat ik de stap naar Intersnack heb gemaakt!’

De meest bekende merken die Intersnack Nederland maakt zijn hun eigen labels Tyrells, Chio en POM-BÄR, maar ook voor andere labels maken zij producten, zoals borrelnoten en pindakaas. Rob Bruijstens is kwaliteitsmedewerker bij Intersnack Doetinchem en vertelt waarom hij zo van zijn werk geniet.

Rob begon in 2016 in de horeca. Vanuit de spoelkeuken werkte hij zich in vijf jaar op tot restaurantmanager. Die snelle carrière eiste zijn tol. Rob: “Ik werkte twaalf uur per dag en zelfs thuis was er altijd telefoon en mail. Toen mijn vrouw zwanger raakte, wist ik niet hoe ik mijn werk met het vaderschap moest combineren.” Rob’s vrouw kwam met een vacature voor procesoperator bij Intersnack. “Ik had nog nooit in een fabriek gewerkt en dacht dat het een stap achteruit was. Maar ik wilde ook geen burn-out, dus uiteindelijk heb ik gesolliciteerd. Tijdens het sollicitatiegesprek hadden we een wederzijdse klik. Ik werd aangenomen en begon in augustus 2022 als procesoperator.”

Bakovens

Rob ging aan de slag op de procesafdeling voor pindakaas. “Deze afdeling wordt intern vaak het hart van het bedrijf genoemd. Noten worden gebrand om er daarna pindakaas van te kunnen maken en het was mijn taak om dit proces uit te voeren en storingen aan de machine op te lossen.” Rob werkte met vaste collega’s die hem uitgebreid hebben ingewerkt. Zo kreeg hij echt de tijd om het te leren.

Kwaliteit

Na een jaar als operator gewerkt te hebben zag Rob op een beeldscherm een vacature bij de kwaliteitsafdeling. “Ik dacht: dit past bij mij. Ik had het zo goed naar mijn zin bij Intersnack dat ik besloot te solliciteren, ondanks dat ik niet de papieren of de ervaring had voor die functie.” Rob werd uitgenodigd voor een gesprek. “En ik werd aangenomen. Sinds augustus dit jaar waarborg ik de kwaliteit van alle producten die wij in onze fabriek maken.”

Voordelen

Rob is heel blij dat hij die stap destijds genomen heeft. “Ik werk acht uur per dag en is iets niet af, dan is er morgen weer een dag. Het is een gezondere werkomgeving, het salaris is hoger en de verantwoordelijkheden lager. Ik heb meer vrije dagen en de werkuren zijn flexibel, waardoor ik mijn dochter ’s morgens rustig naar de opvang kan brengen. Ik ga met plezier naar mijn werk en kom met voldoening thuis.”

Contact

Voor meer informatie:
Intersnack
Havenstraat 62
7000 AA Doetinchem
T: 0314 370 200
E: mail@intersnack.nl
I: www.intersnack.nl

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *