schoentechniek

Roel Jansen en Taco Dorst samen aan het roer bij Eetcafé De Groes

Al sinds jaar en dag is Eetcafé De Groes het bruisende middelpunt van Zelhem en de huiskamer van het dorp, maar toen zijn compagnon vorig jaar aan Taco Dorst liet weten dat hij zijn eigen weg wilde gaan en naar Brazilië ging emigreren, kwam Taco er plotseling alleen voor te staan. Hij vond echter een uitstekende vervanger in de persoon van Roel Jansen, die al zeven jaar bedrijfsleider was van de gezellige en drukke horecaonderneming. Sinds 1 januari zijn Roel en Taco compagnons.

Door het voorgenomen vertrek van zijn compagnon  werd besloten dat het het verstandigst was om er dan maar direct een punt achter te zetten. “Gelukkig hebben we het allemaal in harmonie, in vriendschap, zonder enige narigheid en met veel respect voor elkaar af kunnen handelen”, vertelt Taco.

Win-win

 Voor Roel Jansen opende het direct de deur om erbij in te stappen. Roel: “Toen Taco mij vroeg, heb ik er niet lang over na hoeven denken. Als ik het alleen had moeten doen, dan had ik er vast langer over nagedacht, maar nu kan ik elke dag van Taco leren. Ik ben super gemotiveerd, heb er enorm veel zin in en de manier waarop het nu gaat is voor ons allebei win-win.”

Samen spraken ze een traject af zodat Roel geleidelijk in zijn nieuwe rol kan groeien. Taco: “Ik gun het Roel dat hij zijn ambitie kan waarmaken, want het is een vakman die je heel graag in je team hebt. We vullen elkaar perfect aan en het is ook heel fijn dat we dezelfde ambities hebben.”

Investeren

Taco en Roel geven aan dat ze in veel opzichten dezelfde visie hebben op hoe je goede horeca bedrijft. Taco: “We zetten allebei hoog in op kwaliteit. Gasten worden op dit moment wat selectiever in het kiezen om ergens te gaan eten. Daarom leggen we de lat constant hoog.”

Roel: “We investeren ook in ons bekwame personeel, want we weten hoe belangrijk zij zijn voor de beleving. Zo zorgen we ervoor dat de gasten altijd honderd procent tevreden zijn.”

Hernieuwde energie

Roel en Taco kijken ernaar uit om samen het avontuur aan te gaan en straks met hernieuwde energie de gasten zowel in het restaurant als op het terras te voorzien van koffie met gebak, een heerlijke lunch of een uitgebreid à la carte diner.

Meer informatie

Ook benieuwd naar Eetcafé De Groes? Je vindt hen op:
Stationsstraat 2, 7021 CK Zelhem
T: +31 314 622 044
W: www.degroes.nl
E: eetcafe@degroes.nl

aan

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *