Taal

Roerdink Grijsen Notarissen opent tweede vestiging in Eibergen

Op 28 juli 2021 is Mardine Grijsen beëdigd tot notaris in de gemeente Berkelland. Daarmee staat ook haar naam op de gevel van het kantoor waar zij al bijna vijftien jaar werkzaam is. Het kantoor heeft daardoor naast een vestiging in Groenlo nu ook een tweede vestiging kunnen openen in Eibergen. Mardine is met haar benoeming één van de jongste notarissen in Nederland.

Hoewel men bij een notaris nog vaak denkt aan een wat oudere man in pak, is dit al een aantal jaren aan het veranderen. Ook het stoffige imago verdwijnt langzaam. Mardine: “Ik heb juist hele afwisselende dagen. Soms ga je van iemand die op zijn sterfbed het testament nog wil aanpassen naar starters die hun eerste woning kopen. Of adviseer je ondernemers bij huwelijkse voorwaarden of teken je op locatie de akte waarbij ouders hun bedrijf overdragen aan hun kinderen. Je bent als notaris dus vaak betrokken bij veel emotionele momenten; mooie maar ook verdrietige. Ook denken we graag mee hoe erf- en schenkbelasting kan worden bespaard.

Dat maakt het een mooi vak.” Compagnon Edwin Roerdink en Mardine hebben namelijk allebei naast hun studie notarieel recht, ook een studie fiscaal recht gevolgd. Met de nieuwe vestiging aan de Nijverheidsstraat in Eibergen, kunnen ze nog beter hun klanten in de gemeente Berkelland bedienen. De meeste mensen vinden het toch prettig om naar een notaris te kunnen in hun eigen woonplaats. Een all round notariskantoor Roerdink Grijsen Netwerk Notarissen is van alle markten thuis. Eigenaren Edwin en Mardine staan samen met twaalf ervaren collega’s niet alleen voor u klaar voor de overdracht van een huis, maar ook bij de advisering over levenstestamenten of het verlagen van de eigen bijdrage als u in het verzorgingshuis komt. Ze zijn bovendien goed thuis in het ondernemingsrecht en beiden zijn ook agrarisch specialist.

“We denken graag mee hoe erf- en schenkbelasting kan worden bespaard”

Het nieuwe kantoor is gevestigd: aan de Nijverheidsstraat 8-02, 7151 HN Eibergen.

Roerdink Grijsen Netwerk Notarissen

E: info@rgnotarissen.nl

I: www.rgnotarissen.nl

Winterswijkseweg 23 7141 DM Groenlo | T: 0544-46 19 25

Nijverheidsstraat 8-02 7151 HN Eibergen | T: 0545-72 61 99

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *