uitdagingen

Mooie uitdagingen

Roes Verreiker Verhuur is specialist in het verhuren van verreikers, glaszuigers en compactkranen voor de particuliere en zakelijke markt. ‘Ik ben altijd op zoek naar uitdagingen en mooie klussen,’ vertelt eigenaar Sander Roes.

‘Ik probeer dingen te doen die anderen niet doen. Zo hebben we in mei 2023 de Multitool van Hoeflon aangeschaft, een speciaal uitrustingsstuk voor een compacthijskraan. Met deze Multitool kunnen bijvoorbeeld balken, buizen en glasplaten worden opgetild, gekanteld en in elke willekeurige positie worden geplaatst. Daarvoor is relatief weinig ruimte nodig, wat de tool ideaal maakt voor het gebruik in kleinere ruimtes, in hallen, op een verdieping of in kelders voor bijvoorbeeld plaatsen van staalconstuctie, rvs en stalen leidingen tot 1200 kilo en een diameter van vijfhonderd millimeter. Het is niet alleen een veilige manier van werken, het is ook efficiënt. Zoekt u via YouTube op ‘Roes Multitool’, dan ziet u wat er zoal mogelijk is.

Expertisecentrum

We werken inmiddels door heel Nederland, en soms ook in België en Duitsland. In 2023 hebben we veel mooie uitdagingen en klussen gehad, en daarom zijn we blij dat we het expertisecentrum uit kunnen breiden met meer personeel. Wie met ons de uitdaging voor 2024 wil aangaan, kan contact met ons opnemen.’

Contact

Roes Verreiker Verhuur
Tatelaarweg 11a, 6941RB Didam
I: roesverreikerverhuur.nl 
I: roescompactkraan.nl
Tel: 0316-750603 

uitdagingen

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *