dru industriepark

DRU Industriepark met rondleidingen

Rondleidingen over DRU Industriepark

Oudheidkundige vereniging OVGG geeft elke zondag een rondleiding over het DRU Industriepark. Deze begint wekelijks om 11:30 uur bij het DRU Inspiratiepunt.

Onder begeleiding van de ervaren gidsen van de OVGG wandelen de deelnemers een uur lang over het Industriepark. De gidsen vertellen over het heden en verleden van het industrieel erfgoed. “Waar ooit het hete vloeibare ijzer werd genoten, waar machines raasden en waar kleurig emaillegoed de oven verliet, daar is nu nieuwe bedrijvigheid, daar is cultuur, daar wordt gewoond.”

De wandeling voert langs de zeven rijksmonumenten, doet het werk van de arbeider herleven en toont de nieuwe functies van de gebouwen.

Informatie

Deelname kost vier euro, kinderen van 6 t/m 12 jaar mogen voor vier euro mee. Kaarten zijn verkrijgbaar op de website, telefonisch via 0315 – 200150 of in het DRU Inspiratiepunt/VVV op het DRU Industriepark. Er is plaats voor vijftien deelnemers per keer. Kijk voor meer informatie op https://www.dru-industriepark.nl/

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor meer artikelen naar de onderstaande link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *