Rooks Interieur Systemen zoekt versterking

Uitdagende banen bij veelzijdig, innovatief en duurzaam bedrijf

Als arbeidskracht heb je tegenwoordig wat te kiezen. De banen liggen immers voor het oprapen. Toch zijn echt interessante functies schaars. Voor uitdagende vacatures ben je bij Rooks Interieur Systemen aan het juiste adres. Het veelzijdige bedrijf in Lichtenvoorde is vanwege een constante groei op zoek naar versterking. Interesse? Neem gerust contact op!

Innovatief, duurzaam en klantgericht. Rooks Interieur Systemen staat bekend als vooruitstrevend en is actief in een dynamische wereld. Het gaat bij Rooks meestal om inspirerende projecten, daardoor heb je eer van je werk. Door de informele werksfeer, afwisselende werkzaamheden, doorgroeimogelijkheden, platte organisatie en gezellige borrels/teamuitjes is er amper sprake van personeelsverloop. De goed gevulde orderportefeuille zal de komende tijd verder groeien. Uitbreiding van het personeelsbestand is dan ook gewenst. Gevraagd worden mensen met ambitie, creativiteit, inzicht, oog voor detail en eigen inbreng. Handige Harry’s en Harriëttes zijn zeker van harte welkom.

Banen met perspectief

Rooks Interieur Systemen zoekt bouwkundige werkvoorbereiders/projectleiders voor projecten zoals complete verbouwing van kantoren en woningen, restyling van winkelpassages en aangrenzende winkels, het maken van staalframe woningen of appartementencomplexen (turnkey). Een opleiding bouwkunde (MBO/HBO) is gewenst. Zij-instromers met bouwkundige kennis en/of technisch inzicht kunnen zich ook melden, evenals 4e-jaarsstudenten bouwkunde die een stageadres of leerplek zoeken. Daarnaast zijn er vacatures voor meewerkende voorlieden en plafond- en wandmonteurs. Tot slot is er nog behoefte aan een duizendpoot voor de werkplaats. Hij/zij is verantwoordelijk voor het laden en lossen van aanhangers, het magazijnbeheer en het ophalen van bestellingen en naar de bouwprojecten brengen van goederen. Indien nodig springt hij/zij bij met het maken van prefab onderdelen voor de bouw.

Nieuwe ontwikkelingen

Rooks Interieur Systemen werd 1 januari 1990 opgericht door Herman Rooks en heeft naam gemaakt in de wand-, plafond- en winkelinrichting. Het ontwikkelde zich tot een totaalbouwer en probleemoplosser. Een onmisbare schakel tussen bouw en interieur. De onderneming telt drie bedrijfsonderdelen. Het verzorgt de engineering én de uitvoering in eigen beheer. Het team van Rooks Interieur Systemen en Rooks Bouw Systemen komt in actie bij de bouw, verbouw en afbouw van kantoren, winkels, hotels, bedrijfshallen en woningen. Rooks Bouw Systemen bouwt woningen en herbestemmingsprojecten in staalframebouw. Een systeem dat als geen ander ruimte biedt voor de moderne installaties. Als binnenaannemer verzorgt Rooks Interieur Systemen de  afbouw. Het is verder al jarenlang dealer van Barrisol spanplafondsystemen. Het klimaatplafond van Barrisol zorgt voor comfortverhoging en kan worden uitgevoerd met verlichting of microperforatie. Je hoort, ziet en voelt de koel- of verwarmingsinstallatie niet.

Uitdagende banen bij veelzijdig, innovatief en duurzaam bedrijf

Retail geldt als specialisatie. Rooks wil graag op de muziek vooruitlopen en grijpt daarom nieuwe ontwikkelingen met beide handen aan. Het benadrukt het innovatieve karakter van de moderne onderneming.

Contact over vacatures

Heb je belangstelling voor één van de vacatures, neem dan contact op met Herman Rooks.

T:  0544-398800
E:  herman@rooksinterieursystemen.nl

Rooks Interieur Systemen NV
Vragenderweg 35 B
7131 NS  Lichtenvoorde
www.rooksinterieursystemen.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.