Rost Cooking

Rost Cooking zorgt voor een smaakexplosie aan huis

Zorgeloos genieten van een luxe diner met vrienden, familie of collega’s? U kunt daarvoor naar een restaurant gaan, maar u kunt er ook voor kiezen om dit lekker in uw eigen eetkamer, tuin, of op een andere locatie te doen. Ronnie Stinissen van Rost Cooking uit Doetinchem verzorgt met liefde een Private Dining, catering of live barbecue.

In 2010 rondde Ronnie  de opleiding ‘Allround gespecialiseerd Kok’ af en deed daarna jarenlang ervaring op bij restaurants en meesterkoks. In 2019 besloot hij echter een eigen onderneming te starten: Rost Cooking, en daar is hij vol passie mee bezig.

Ontzorgd

Private Dining is het paradepaardje van zijn onderneming. Het gaat daarbij om een totaal ontzorgd culinair hoogstaand diner op een locatie naar keuze voor groepen vanaf acht personen. “Voor het vieren van een bijzonder moment of om tijdens een diner een gesprek over privézaken te kunnen voeren. Ik lever maatwerk en alles is bespreekbaar. Tachtig procent bereid ik voor op de zaak en twintig procent doe ik bij de gasten thuis tijdens het diner. Van de voorbereiding tot aan de afwas neem ik voor mijn rekening. Ik heb alleen een lege tafel en een fornuis met een oven nodig en het is dus op elke gewenste locatie mogelijk. Verder breng ik in overleg alles zelf mee: bestek, glaswerk, servies, tafellinnen, tafelaankleding. Bij iedere gang wordt indien gewenst een bijpassende wijn geschonken.”

Unieke ervaring

Ronnie geniet ervan om een Private Dining te organiseren. “Het menu is altijd seizoensgebonden en ik kook graag met verse en eerlijke streekproducten. Het menu wordt samengesteld in samenspraak met de gasten. Daarbij houd ik zonder problemen rekening met allergieën en bijzonderheden. Ik concentreer me in de keuken op het klaarmaken van de gerechten en breng een gastheer/vrouw mee die de gerechten uitserveert. Alleen de laatste gerechten breng ik zelf en vertel de gasten dan wat ik voor ze heb bereid. Verder ben ik zo min mogelijk aanwezig, zodat de gasten optimaal kunnen genieten. Dat zorgt voor een unieke ervaring.”

Diensten

Wilt u ook een Private Dining te organiseren? Of heeft u een andere culinaire wens? Rost Cooking en verleent  nog verschillende andere diensten en komt graag met u in contact om te bespreken wat ze voor u of uw bedrijf kunnen betekenen als het gaat om culinaire verzorging.

Contactgegevens

Rost Cooking,
Doetinchem
E: info@rostcooking.nl
W: Rostcooking.nl
T: 06- 20 21 64 46

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *