Rots Bouwers

‘Rots Bouwers gaan fluitend naar hun werk’

Rots Bouw is een modern middelgroot Achterhoeks familiebedrijf met een historie van bijna 150 jaar. Medewerkers staan er centraal. “Binnen ons bedrijf is veel aandacht voor onze mensen die het werk doen”, zegt bedrijfsleider André de Gelder. “Ons ondernemingsplan heeft niet voor niets de titel: ‘Rots Bouwers gaan fluitend naar hun werk.’ De filosofie is, dat als medewerkers goed in hun vel zitten en de ruimte krijgen om verantwoordelijkheden te nemen, projecten succesvol zijn. Het draait allemaal om een gezonde balans. Het leidt niet alleen tot werkplezier, maar ook tot een hoge kwaliteit, goede financiële resultaten en een tevreden opdrachtgever.”

Bij Rots Bouw heb je een grote mate van vrijheid om je eigen werk te organiseren, vertelt André. “Iedereen krijgt de ruimte om de werkzaamheden uit te voeren op zijn of haar manier. Je maakt zelfstandig, uiteraard samen met je projectteam, keuzes. Al in een vroeg stadium wordt het projectteam gevormd. Want zo werken wij graag. Disciplines die samen in een team een project organiseren.” Rots Bouw is sterk gemoderniseerd, waarbij de cultuur van het familiebedrijf bewaard is gebleven. “We kunnen complexe bouwwerken goed aan, dat is heel uitdagend voor onze medewerkers. Daarnaast is er zorg en aandacht voor elkaar en onze omgeving. We hanteren een beloningsstructuur met een winstdelingsregeling en er is een studiefonds voor de kinderen van medewerkers. Dit is een bedrijf waar ik graag werk omdat ik in de organisatie mijn passie kwijt kan! En dat hoor ik van veel collega’s.”

Contact

Heb je interesse om ook te werken bij Rots Bouw? Neem gerust contact met ons op.

Rots Bouw
Broekstraat 24
7122 LC, Aalten
T:  0543 49 50 10
E:  info@rotsbouw.nl
I: www.rotsbouw.nl

Rots Bouw – Aalten © Fotografie: Martin Hogeboom

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *