Route Wenters verhuurt unieke e-choppers

Een ideale locatie, zo noemt Bob de Jongh het pand waar e-chopper-verhuur Route Wenters is gevestigd. Pal tegenover het station, naast een tankstation, er is reuring genoeg in de omgeving. Drie e-choppers staan buiten, twee modellen die aan een stoere Harley doen denken en een duo-chopper. Alles glimt en blinkt, ze zijn gloednieuw.

Opvallende banieren staan voor het pand met het bijzondere logo boven het raam. Route Wenters, 0543, e-choppers, de Achterhoekse vlag en subtiel de afbeelding van choppers. De showroom is uitnodigend en sfeervol ingericht, de koffie is altijd klaar. Bob grijnst: “Inderdaad, geïnspireerd door Route66! We hebben alles staan, choppers ingekocht, ons pand is, coronaproof, ingericht. Het weer wordt beter, nu gaan we echt beginnen!”   

Trots


Het concept is bedacht door Bob, samen met studenten van het Graafschap college is het project uitgerold. Hij geeft aan: “Daar ben ik heel trots op, op de studenten. We willen toch allemaal dat jonge mensen hier in de Achterhoek kansen pakken en hier blijven werken!” Alles heeft Bob samen met zijn team bedacht en uitgevoerd. Het logo, de berekeningen, de inkoop, het inrichten van het pand, er zijn flyers gemaakt, de website is gebouwd en er is een app ontwikkeld. “Alles staat nu goed, we hebben natuurlijk nog volop plannen maar we kunnen van start met de verhuur. We hebben 26 modellen staan met een veelvoud aan accu’s. Mensen kunnen kiezen uit choppers die lijken op een Harley of een duo-chopper”, vertelt Bob.

Begrensd


Het dragen van een helm is niet nodig, de choppers worden meegegeven met een volle accu, er kan 55 kilometer mee worden gereden. Een helm dragen is niet nodig, de e-choppers zijn begrensd en kunnen niet sneller dan 25 kilometer per uur. “Heel veel routes die rond Winterswijk voeren zijn tussen de veertig en vijftig kilometer lang. We verhuren de e-choppers voor een dagdeel of de hele dag. Verschillende doelgroepen kunnen op deze bijzondere manier Winterswijk en omgeving ontdekken! Gezinnen, vriendengroepen, collega’s, teamgenoten van je sportclub. Zowel kinderen als volwassenen kunnen achterop de duo-chopper. Wat je nodig hebt is een geldig rijbewijs of een bromfietscertificaat”, vertelt Bob. Hij vervolgt: “Ook qua verzekering is alles goed geregeld. Als er onderweg iets is kunnen klanten bellen. Wij komen dan zo snel mogelijk om het euvel te verhelpen.”

Arrangement


De routes krijgen klanten mee, op de chopper kan het navigatiekastje, met de route, worden bevestigd. Bob legt uit: “Er zijn standaard routes die wij zelf hebben uitgezet en nagereden. We kunnen ook een route op maat maken. Als klanten een paar dagen voor de rit aangeven wat ze willen zien dan zetten wij een route uit die langs deze bezienswaardigheden voert!” Onderweg kan men de choppers ergens parkeren en een terrasje pakken, iets drinken of eten. Bob vertelt: “We willen graag verbinden. Dus het koop lokaal idee stimuleren en versterken en laten zien wat Winterswijk aan mooie locaties en mooie horeca te bieden heeft. In samenwerking met de horeca kan een ritje met onze e-choppers onderdeel zijn van een arrangement. De mogelijkheden zijn legio!”  Reserveren kan via e-mail, telefonisch of via de app.

Route Wenters
Stationsstraat 33
7101 GH  Winterswijk
W www.routewenters.nl
E info@routewenters.nl
T 0543-234900

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *