Boenders

Rouwhorst & Maertzdorff breidt dienstverlening verder uit

Allround fiscaal en administratief dienstverlener op een hoog niveau

Rouwhorst & Maertzdorff in Zieuwent heeft haar dienstverlening uitgebreid en daarmee nog completer gemaakt. Met accountancy als aanvullend onderdeel fungeert het kantoor voortaan als volwaardige partner voor al uw fiscale, financiële en administratieve zaken. Dat gebeurde nadat Rouwhorst & Maertzdorff begin dit jaar werd overgenomen door Velthorst Gerdessen Accountants en Belastingadviseurs in Zelhem.

De beide kantoren werkten al enige tijd nauw samen. Dat gebeurde op een uiterst prettige manier. Een krachtenbundeling lag dan ook voor de hand en trad per 1 januari 2020 in werking. Naast een stevige eigen basis profiteert Rouwhorst & Maertzdorff nu ook van de expertise van Velthorst Gerdessen. Het kantoor heeft nog meer kennis en kunde in huis gehaald. “Daarmee wordt de continuïteit gewaarborgd en versterken we onze positie”, vertellen Raoul Velthorst, Ingmar van Til en Thijs Willemsen. Velthorst en Van Til zijn Register Belastingadviseur, terwijl Willemsen de functie van accountant bekleedt.

Laagdrempelig karakter

De organisatie telt in totaal 18 medewerkers. Door een automatisering en digitalisering door te voeren en op elkaar af te stemmen, kan er nog efficiënter worden gewerkt. De dienstverlening is breder geworden, daarmee heeft Rouwhorst & Maertzdorff fiscaal meer te bieden voor zowel particulieren als ondernemers. Verder merken de klanten weinig van de wijziging. De vestiging in Zieuwent blijft onveranderd gehandhaafd, dus lekker dichtbij met het vertrouwde personeel en het gewaardeerde laagdrempelige karakter. Je kunt er, net als voorheen, zo binnenlopen en ook de tarieven blijven gelijk. Er heerst de typische Achterhoekse mentaliteit: gemoedelijk, ongedwongen en tijd voor persoonlijke aandacht.

Lange historie

Rouwhorst & Maertzdorff is al bijna vijftig jaar actief, terwijl Velthorst Gerdessen in 1947 werd opgericht en dus een nog langere historie heeft. Professioneel en betrouwbaar, zo genieten beide kantoren bekendheid. Meedenken met de klant, is een sterk punt. De kantoren kiezen bewust voor een allround dienstverlening met veel expertise over de verschillende vakgebieden door gespecialiseerde kennis.

Takenpakket

Het takenpakket bestaat uit het verzorgen van alle administratie en belastingzaken voor ondernemers en particulieren, een gericht advies en eventueel online support. Zo kan de financiële administratie compleet of deels worden uitbesteed. Op ieder gewenst moment bestaat er zicht op inkomsten en uitgaven. Naast het verzorgen van de financiële administratie kunnen o.a. de volgende diensten worden geleverd: salarisadministratie, jaarrekeningen, begrotingen, prognoses, begeleiding bij bedrijfsovernames en accountantscontrole. Op fiscaal gebied gaat het o.a. om: aangifte inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, omzetbelasting, loonheffingen, toeslagen, dividendbelasting, erfbelasting, schenkbelasting en bezwaar- en beroepsprocedures.

Kennis over Innovatiebox

Voor een gedegen advies, vaak maatwerk, bent u bij Rouwhorst & Maertzdorff en Velthorst Gerdessen aan het goede adres. De kantoren fungeren als klankbord en sparringpartner. Een overname, een grote investering of andere toekomstplannen? De financiële experts weten precies de weg. Ze zijn ook thuis in de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). De regels rond arbeidscontracten en ontslag zijn namelijk per 1 januari veranderd. Het kantoor kan werkgevers hierbij (juridisch) ondersteunen, want afwachten is geen optie gezien de financiële consequenties. Verder is er specialistische kennis in huis om ondernemers te laten profiteren van de Innovatiebox. De winst die wordt geboekt met innovatieve activiteiten vallen in een erg gunstig belastingregime, dat is een nog relatief onbekend fenomeen. Verder kunnen (vermogende) particulieren uitstekend worden geholpen om zo de belastingdruk te verlagen. Ook kan er met specifieke maatregelen maatmerk worden geboden om de eigen zorgbijdrage zo gunstig mogelijk te laten uitpakken.

Rouwhorst & Maertzdorff en Velthorst Gerdessen zijn aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en de beroepsorganisatie van Register Belastingadviseurs en samenwerkingsverband Fiscount. Het staat garant voor een hoge kwaliteit van dienstverlening en tal van waarborgen.

Contact

Wilt u informatie over een bepaald onderwerp of vrijblijvend kennismaken? Loop gerust eens bij ons binnen of bel voor een afspraak.

Rouwhorst & Maertzdorff                                                        Velthorst Gerdessen

Zegendijk 16-K                                                                         Dr. Grashuisstraat 42

7136 LS Zieuwent                                                                     7021 CL Zelhem

T    0544 352103                                                                       T    0314 621333

E    info@r-m.nl                                                                         E    info@velthorstgerdessen.nl

I     www.r-m.nl                                                                          I     www.velthorstgerdessen.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *