Royal Pas Reform: innovatief en zeer klantgericht

Royal Pas Reform is uitgegroeid tot een speler van formaat als het gaat om broederijtechnologie. Een innovatief en zeer klantgericht bedrijf, één van de grootste producenten van kuikenbroedmachines ter wereld. Het hoofdkantoor van de toonaangevende onderneming met zo’n 150 medewerkers is gevestigd in Zeddam.

Een parel in de Achterhoek, wereldwijd een zeer gerenommeerd bedrijf. Toch kennen nog weinig mensen in de regio Royal Pas Reform. “Dat is best gek. Want in iedere uithoek van de wereld wordt onze naam genoemd als het over broedmachines gaat”, weet Niels Stam, sales director voor de regio Oost-Europa, Balkan, Scandinavië en Rusland. “Het internationale karakter van Royal Pas Reform biedt beslist toegevoegde waarde. Onze mensen vinden het reuze interessant om te reizen, onze ‘religie’ te verkondigen en klanten te helpen. Ze komen met prachtige verhalen terug.” Zelf is hij ook regelmatig in het buitenland te vinden. De werkzaamheden spreken hem erg aan. “Als je van avontuur, actie en ondernemerschap houdt én een internationale blik hebt, ben je hier op de goede plek. Passie voor pluimvee kan uiteraard ook geen kwaad, haha.”

Ambitieus, bevlogen en energiek

Royal Pas Reform is niet alleen een grote producent, het loopt ook voorop in de ontwikkeling van slimme, geïntegreerde en duurzame broederijoplossingen. “We verkopen niet alleen de machine, maar ondersteunen klanten in lengte van jaren bij alles wat erbij komt kijken, heel uitdagend. Dan bouw je echt een structurele band met ze op. Dat zit in ons DNA en geeft erg veel voldoening.” With the customer in mind is dan ook één van de kernwaarden. Verder wordt veel waarde gehecht aan: Ownership en Passion. “Want je moet wel ambitieus, bevlogen en energiek zijn.” De vierde kernwaarde is Together. “We doen het samen, dat is hier de bedrijfscultuur”, wil Stam benadrukken. “Iedereen is afhankelijk van elkaar. Een goede teamgeest maakt het verschil. En als er stil wordt gestaan bij een mijlpaal of een succes, wordt dat gezamenlijk gevierd. Dat vinden we heel belangrijk.”  

Gestage groei

De gedegen en betrokken aanpak en visie van Royal Pas Reform zorgt voor een gestage groei. Daarom is het bedrijf op zoek naar kennis en kunde om de teams wereldwijd te versterken. Kijk regelmatig op www.pasreform.com voor nieuwe vacatures en stageplaatsen. Of stuur een open sollicitatie naar hr@pasreform.com en laat ons weten wat jij kunt bijdragen aan ons team!

Royal Pas Reform

Voor meer informatie:
Bovendorpsstraat 11
7038 CH Zeddam
T: 0314-659111
E: info@pasreform.com
I: www.pasreform.com

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *