Royal Pas Reform

Royal Pas Reform koestert talenten

Talenten van medewerkers worden gekoesterd bij Royal Pas Reform. De onderneming biedt een uitdagende werkomgeving en prima arbeidsvoorwaarden voor uiteenlopende functies. Er wordt duurzaam omgegaan met personeel. Het zorgt voor boeiend werk, een prettige sfeer en volop doorgroeimogelijkheden.

Royal Pas Reform heeft zich in ruim honderd jaar ontwikkeld tot een toonaangevende wereldspeler op het gebied van boerderijtechnologie. Het bedrijf met het hoofdkantoor in Zeddam is één van de grootste producenten van kuikenbroedmachines en loop voorop in de ontwikkelingen van slimme, geïntegreerde en duurzame broederijoplossingen voor de pluimvee-industrie. Om de groei bij te houden, is Royal Pas Reform altijd op zoek naar kennis en kunde.

Doorgroeien

“Medewerkers krijgen hier de kans zich te ontwikkelen”, weet Niek Yntema (37) als geen ander. Hij fungeert momenteel als teamlead project engineering, maar was eerder actief als project-engineer, projectmanager en product-soecialist (HVAC). “Je kunt volop groeien binnen het bedrijf, dat vind ik een groot pluspunt. Eigenaarschap wordt gestimuleerd. Er is ruimte om verantwoordelijkheid te nemen. Ik heb interne opleidingen en externe cursussen gevolgd om dit niveau te bereiken. Een ander onderscheidend onderdeel is het internationale karakter. Daardoor heb ik al veel van de wereld gezien.” Collega Bart Demkes (28) is werkzaam als mechanical engineer. Na zijn afstudeerstage bij Royal Pas Reform kon hij er gelijk aan de slag.

“Er was geen vacature, maar het bedrijf creëerde deze baan omdat ze het in me zagen zitten. Daar spreekt veel vertrouwen uit.” Hij is erg enthousiast over zijn functie. “Het is een mooie combinatie tussen kantoor en praktijk, heel divers. De techniek komt aan bod, maar je krijgt ook alle gelegenheid om producten te ontwikkelen of te verbeteren. Je bent dus zeker innovatief bezig.” Ook Niek voelt zich thuis bij Royal Pas Reform, hij steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken. “Het is een dynamische functie, maar ik kan nog een stap maken. Verder merk je aan alles dat we het samen doen. En er wordt goed voor medewerkers gezorgd.”

Werken bij

Royal Pas Reform is altijd opzoek naar nieuwe collega’s om onze teams wereldwijd te versterken. Kijk regelmatig op www.pasreform.com voor nieuwe vacatures of stageplaatsen. Als je interesse hebt om bij Royal Pas Reform te werken, maar momenteel geen passende vacature kunt vinden, stuur dan een opensollicitatie naar hr@pasreform.com en laat ons weten wat jij kunt bijdragen aan ons team!

Contact

Royal Pas Reform
Bovendorpsstraat 11
7038 CH Zeddam
T: 0314 65 91 11
E: info@pasreform.com
W: www.pasreform.com

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *