Rozi gaat gekleurd het voorjaar in!

Rozi gaat gekleurd het voorjaar in!

Naam: Rozi Levente
Leeftijd: 35 jaar
Woonplaats: Gendringen
Hobby’s: Wandelen, BBQ-en en met vrienden leuke dingen doen
Waarom doe je mee aan een metamorfose: Ik wilde goed advies bij een goede kapper en eens wat anders. Dat heb ik gekregen.

Voor de aprileditie stapte de 35jarige Rozi uit Gendringen in de salon voor MIJN Metamorfose. Behalve goed advies wil ze graag eens wat anders.

Rozi wilde van haar boblijn af. Ze heeft dik en veel haar en daar heeft Marieke van team Hairemotion de schaar en het mes drastisch in mogen zetten. “Het haar is in korte lagen gesneden en bewerkt met onze speciale 3D-schaar. Die zorgt voor nog extra luchtigheid en souplesse. De lokpartij is asymmetrisch gesneden voor een speels effect. Door het hele haar zijn er folies gezet in 2 kleuren. Een blondtint en een bruintint, dit maakt de coupe compleet” licht Marieke toe. Laat het voorjaar maar komen!

Fotoshoot

Hierna volgde een fotoshoot, maar niet voordat Rozi langs ging bij onze nieuwe fashionpartner; SeeYou@10 in Terborg. Rozi gaat voor kleur in combinatie met jeans. Ze draagt een fleurige blouse van Vero moda (€ 44,99) met een bijpassende jeans jasje van Object (€ 59,99). Dit in combinatie met een mooie flared jeans van jjxx Jack en Jones dames (€ 59,95). De set is afgestyled met een riem van C&S (€ 22,95) en een leren tasje (€ 44,95). 

Reactie

Reactie Rozi: Ik wilde graag heel wat anders en dat is perfect gelukt. Super bedankt voor de metamorfose en jullie hulp!

Bekijk de making-of van de metamorfose:

Voor deze metamorfose werkte MIJN Magazine samen met;
Hairemotion: www.hairemotion.nl
SeeYou@10: www.seeyou10.nl

___________________________________________________________________

MIJN Metamorfose

Voor deze rubriek van MIJN Magazine ondergaat iedere maand een Achterhoekse man of vrouw een metamorfose. Naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen. Ga voor meer metamorfoses naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-metamorfose/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *