RPM bouw

RPM Bouw: Bouwbedrijf met een duidelijke en nuchtere aanpak

Jan Meijer doet “gewoon zijn eigen ding”

Een nuchtere Achterhoeker met een groot hart voor bouwen: dat is Jan Meijer, directeur van RPM Bouw in Beek en inmiddels de derde generatie in dit familiebedrijf dat kan bogen op ruim veertig jaar ervaring. De kernwaarden zijn onveranderd gebleven: ondernemend, betrouwbaar en vooral trots op alle projecten waar het bouwbedrijf aan mee heeft gewerkt. Want of het nu een woonhuis is, een sportaccommodatie of een appartementencomplex, het eindresultaat telt. En dat staat bij RPM Bouw als een huis.

Bij RPM Bouw werken in totaal 28 mensen, waarvan vijf medewerkers op kantoor. Het is een jong team, wat volgens Jan zorgt voor een prettige dynamiek, terwijl de oudere medewerkers juist weer veel toevoegen als het gaat om ervaring.

Waar vader Meijer zich vooral bezig hield met de bouw van kantoorpanden en bedrijfshallen, specialiseert RPM Bouw zich onder Jans leiding nu in woningbouw in de breedste zin van het woord en ontwikkeling en realisatie van appartementengebouwen. Hiermee zet hij nadrukkelijk zijn eigen stempel op het bouwbedrijf. Kavelwoningbouw is eveneens een belangrijk onderdeel

De Maalderij

“Eigenlijk is geen enkel project ons te groot of te klein,” vertelt Jan. “Wij bouwen met net zoveel plezier een dakkapel als bijvoorbeeld een sportaccommodatie.” Een kleine greep uit onlangs gerealiseerde projecten illustreert de veelzijdigheid. Zo tekende RPM Bouw voor een vrijstaande villa met binnenzwembad in Elst en vier 2-onder-1-kapwoningen aan de Motketel in Wehl, maar ook voor de uitbreiding van de sportaccommodatie fusieclub FC Bergh.

RPM Bouw is momenteel druk bezig met een aantal projecten. “De appartementen in het complex “De Maalderij” in ’s-Heerenberg zijn inmiddels allemaal verkocht,” zegt Jan vol trots. Dit beeldbepalende project aan de Molenpoortstraat nadert inmiddels zijn voltooiing. In december wordt gestart met de bouw van appartementencomplex Cremershof in hartje Zevenaar in samenwerking met MJ Vastgoed Makelaardij. Ook de realisatie van appartementencomplex “De Leeuw” in een historisch pand in het centrum van Ulft start in december, dit in samenwerking met Open Makelaars Ulft.

Kijk vooral even op de Facebookpagina en website voor nog meer projecten.

Flexibiliteit

Niet alleen de jarenlange ervaring en professionaliteit, ook de werkwijze maakt RPM Bouw

uniek. Jan: “We hebben een soepele manier van communiceren en zijn flexibel naar de klant toe.” Door optimaal tegemoet te komen aan de wensen van de toekomstige bewoners beweegt RPM Bouw mee met de klant en krijgen mensen de ruimte om zich hun toekomstige woning eigen te maken.

Goed om te weten is dat RPM Bouw zich ook bezighoudt met renovaties en verbouw/aanbouw van woningen en bedrijfspanden. Een onderdeel van het bouwbedrijf is Afdichtingsbedrijf Gelderland BV dat gespecialiseerd is in kelderafdichting.

RPM Bouw is aangesloten bij Bouwend Nederland, Bouwgarant en Woningborg. Verder is het bedrijf VCA-gecertificeerd en is het een gecertificeerd erkend leerbedrijf. “Jonge mensen motiveren in hun vak is voor ons heel belangrijk!”, aldus Jan.

RPM Bouw
Zuider Markweg 16
7037 CV  Beek gemeente Montferland
T 0316 531 545
I www.rpmbouw.nl
E info@rpmbouw.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *