Pentair

Ruim baan voor jong talent!

Bij pompen specialist Pentair in Winterswijk krijgt jong talent alle kansen om zich te ontwikkelen. Ieder half jaar is er ruimte voor afstudeerders, stagiaires en leerlingen die een BBL/BOL traject volgen.

Sommige stagiaires blijven na hun stageperiode bij ons werken. Maar we hebben ook jonge collega’s die een baan combineren met een opleiding. Mogelijkheden genoeg voor jong talent! Het mooie van een stageperiode is dat je op een ongedwongen manier mee kunt kijken binnen het bedrijf. In de afgelopen twee jaar hebben meerdere afstudeerders een baan bij ons gevonden. Bastiaan Meijnen bleef na zijn studie Logistiek Management bij ons werken: “Tijdens mijn afstudeeropdracht kreeg ik alle vrijheid om mee te lopen binnen het bedrijf. Er heerst hier een goede sfeer en iedereen is bereid om elkaar te helpen. Ik werd intern getipt dat er een vacature voor junior project manager was bij de afdeling Commercial Fire. Ik had al contact met die afdeling, dus ik heb me in de vacature verdiept. Deze functie sluit niet direct aan bij mijn opleiding, maar heeft zeker raakvlakken. Denk hierbij aan het plannen van projecten en organiseren van transporten. Voor mij is het bedrijf zeker zo belangrijk als de functie. Ik wil niet mijn hele leven hetzelfde doen en er zijn hier mogelijkheden genoeg”, aldus Bastiaan.

Werk en studie combineren

Jesper Lankhof werkt al ruim een jaar bij Pentair als Material Manager en ondersteuner van de afdeling Operations Support. Hij combineerde zijn baan met een deeltijd studie Logistiek Management. Jesper vertelt: “Het is fijn om te werken bij een bedrijf dat veel waarde hecht aan een goede balans tussen werk en privé. Ik ben bijvoorbeeld blij met de flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken. Wat ik ook erg waardeer is de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen en te groeien in mijn functie. Het bedrijf biedt hiervoor de nodige tijd en ruimte, waardoor ik studeren en werken goed kon combineren. Het was soms best pittig om naast mijn deeltijd HBO-studie ook nog 36 uur per week te werken, maar het was het allemaal waard.”

Stage lopen of afstuderen

Heb je interesse in een stage of afstudeerplek? Kom 24 november naar de Talententuin in Ulft of kijk op onze werken bij website. Staat jouw opdracht er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op, wie weet kunnen we toch een mooie opdracht voor je creëren!

Onze pompen maken wij samen

Wil jij meewerken aan zulke mooie projecten? En ben je op zoek naar een nieuwe baan? Bekijk de vacatures op: onzepompenmakenwijsamen.nl

Contact

Parallelweg 4
7102 DE Winterswijk
T: 0543 54 74 74
E: info.nijhuis@pentair.com
I: onzepompenmakenwijsamen.nl

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *