Sacha uit Doetinchem gaat voor feestelijk!

Naam: Sacha
Woonplaats: Doetinchem
Werk: Medisch secretaresse
Hobby’s: Lezen, creatief bezig zijn en wandelen

Reden waarom ik heb meegedaan: Ik heb meegedaan, omdat ik altijd hetzelfde kapsel heb en niet goed wist wat ik met mijn krullenbos en kleur aan moest

Ons model van de maand december heeft van nature krullen n is grijs van kleur. Sacha droeg het haar altijd glad en strak achterover. Daar heeft Sandra van Hairemotion wat op bedacht: de contouren heeft ze knipt en geschoren en het haar bovenop is langer gelaten. Daarna is het in asymmetrische lijn geknipt. “Doordat Sacha al vrij jong grijs is geworden, hebben we daar door een deelkleuring toe te passen met folies iets meer diepte in haar coupe weten te creëren” legt Sandra uit. Krullend haar heeft extra verzorging nodig. De verzorgingsproducten van het merk KMS bevat veel vocht, zodat het krullende haar (dat vaak vrij droog is) nu soepel en veerkrachtig aanvoelt. Daardoor is het kapsel minder pluizig.

Sponsoren

Na de metamorfose volgde een gave fotoshoot om het plaatje compleet te maken. De kleding is afkomstig van de Dames van 0314. Sacha draagt een volledige set van het merk Studio Anneloes. De Marilyn Trousers (€ 119,95) wordt gecombineerd met een blazer van Jody Midi (€ 139,95). Om de set af te maken draagt ze onder de blazer een kanten top in dezelfde kleur (€ 79,95). Een prachtige en elegante set, dat perfect bij deze tijd van het jaar past. De schoenen, afkomstig van Schuurman Schoenen, zijn van het merk Claudia Ghizzani (€ 49,99). Deze pump is in meerdere kleuren verkrijgbaar. In deze feestmaand zijn pumps een leuke aanvulling om onder dit soort kleding te dragen.

Reactie na de metamorfose:
“Ik ben blij met mijn haar en kleding. Heel anders dan wat ik normaal zelf doe. Ik behandel mijn haar momenteel met het advies dat ik gekregen heb van Hairemotion. De coupe zit perfect! Allemaal bedankt voor deze leuke ervaring”

Voor deze metamorfose werkte MIJN Magazine samen met;
Hairemotion: www.hairemotion.nl
Dames van 0314: www.0314mode.nl
Schuurman Schoenen: www.schuurman-schoenen.nl

___________________________________________________________________

MIJN Metamorfose

Voor deze rubriek van MIJN Magazine ondergaat iedere maand een Achterhoekse man of vrouw een metamorfose. Naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen. Ga voor meer MIJN Metamorfoses naar de volgende link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-metamorfose/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *