Salarisadministratie Ebbers

Salarisadministratie en méér in vertrouwde handen

Ebbers Salarisadvies is uw deskundige partner voor het verzorgen van complete salarisadministraties. Het kantoor in Doetinchem werkt op een gedegen en persoonlijke manier. Dat zie je terug in kennis van zaken, een sterke betrokkenheid en aantrekkelijke tarieven. Daarmee is Ebbers Salarisadvies steeds meer werkgevers van dienst.

Ebbers Salarisadvies krijgt vaker de vraag van werkgevers om hun salarisadministratie uit te besteden, maar ze willen ook geholpen worden bij vraagstukken op het gebied van ziekteverzuim, beloningsbeleid en verlofsoorten. “Ze willen het gewoon goed geregeld hebben, want ze zijn zelf druk met ondernemen”, weet eigenaar Sandra Ebbers. “We kunnen ze volledig ontzorgen of met deeltaken aan de slag. Uiteraard horen daar gerichte adviezen bij.”

Ouderschapsverlof

Ebbers Salarisadvies biedt als extra service het delen van actuele zaken en ontwikkelingen met werkgevers. Zo’n thema is ouderschapsverlof. “Ouders hebben tot hun kind 8 jaar is recht op ouderschapsverlof”, doceert Sandra Ebbers. “Dit verlof is maximaal 26x het aantal uren van je werkweek.” Ouders kunnen gedurende 9 weken betaald ouderschapsverlof krijgen ter hoogte van 70% van het salaris. Deze 9 weken zijn onderdeel van de totale 26 weken ouderschapsverlof. Voorwaarde is dat je deze 9 weken opneemt (mag gespreid) in het eerste levensjaar van je kind. “De werkgevers ontvangt de uitkering van het UWV en wij zorgen ervoor dat de loondoorbetaling van 70% van het loon in de salarisadministratie wordt verwerkt.” Tijdens het betaald ouderschapsverlof bouwen werknemers vakantie-uren op, in tegenstelling tot onbetaald ouderschapsverlof.

Fietsplan

Het Fietsplan is eveneens een complex onderwerp waar Ebbers Salarisadvies met behulp van de juiste informatie ondersteuning kan bieden. De werkgever schaft en fiets aan of gaat een leaseverplichting aan. De fiets is een eigendom van de werkgever of van de leasemaatschappij. De werknemer ontvangt geen onbelaste reiskostenvergoeding ontvangen. “Wij merken in de praktijk dat het fiscale voordeel voor werknemers tegenvalt, omdat zij vaak brutosalaris moeten inleveren om zo mee te betalen aan de fiets. Het is dus zaak om alle voor-en nadelen goed tegen elkaar af te wegen.”

Een ander aspect dat hierbij ook een rol speelt, is het leveren van een bijdrage aan fitte en gezonde werknemers en het stimuleren van duurzaamheid.

Contact

Ebbers Salarisadvies
Zuivelweg 85
7003 CD Doetinchem
T: 0314 36 09 47
E: ebbers@salarisadvies.com
W: www.salarisadvies.com

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *