Salarisadministratie in vertrouwde handen bij Ebbers Salarisadvies

Kennis van zaken en een sterke betrokkenheid. Daarmee maakt Ebbers Salarisadvies het verschil. Het kantoor in Doetinchem verzorgt complete salarisadministraties en doet dat op een persoonlijke manier. “We denken met de cliënt mee en geven zo de juiste adviezen”, vertelt eigenaar Sandra Ebbers.

Ebbers Salarisadvies ontzorgt en denkt met de cliënt mee

Ebbers Salarisadvies is gevestigd in Doetinchem aan de Zuivelweg 85. We hebben de beschikking over voldoende ruimte voor ons team. Tevens is het mogelijk om ­cliënten op een prettige manier te ontvangen.” Het moderne onderkomen is gebouwd op eventuele groei. Uitbreiding behoort zeker tot de mogelijkheden, want Ebbers trekt steeds meer werkgevers die hun salarisadministratie willen uitbesteden aan het deskundige bureau. “Je merkt dat bedrijven behoefte hebben aan ondersteuning. Ze zijn zelf druk met van alles en willen het gewoon goed geregeld hebben. In dat geval kunnen wij inspringen.”

Ebbers Salarisadvies kan naast een uiterst correcte salarisadministratie ook volledige ontzorging bieden. Indien gewenst worden er ook deeltaken verricht. “De wens van de cliënt staat altijd centraal.” Het aanleveren van gegevens of mutaties gebeurt zoals de cliënt het wenst;  ook is er een online portaal beschikbaar. Werkgevers en werknemers kunnen online loonstroken, jaaropgaven, arbeidsovereenkomsten en alle andere relevante bestanden inzien. Ebbers Salarisadvies werkt met het software-programma van Unit4, een breed pakket met vele mogelijkheden.

Veel ervaring

Sandra Ebbers trok in 2007 de stoute schoenen aan en begon voor haarzelf. Ze werkte destijds bij een groot accountantskantoor en zag mogelijkheden voor een kleinschalige onderneming voor specifieke salarisvraagstukken. “Ik startte alleen, natuurlijk was het best een sprong in het diepe. Het is maar afwachten of cliënten op je zitten te wachten.” Het specialistische kantoor bleek echter een gouden greep. Het midden- en kleinbedrijf (mkb) wist het kantoor al snel te vinden. Maar ook accountants- en administratiekantoren maken gebruik van de diensten van Ebbers Salaris­advies. Door de toeloop was uitbreiding nodig. Al snel werden er ervaren medewerkers aangetrokken. Inmiddels bestaat het leuke team uit vijf personen. “Naast de salarisadministratie zorgen we voor een gedegen advies”, legt Sandra uit. “Het is ook mogelijk om bij u op kantoor ondersteuning te laten bieden in de vorm van interim opdrachten. Ook kunnen we informatiebijeenkomsten over een bepaald onderwerp arrangeren met bijvoorbeeld extra uitleg over de loonstrook of cao.”

Visie

Sandra Ebbers heeft een duidelijke visie. “We investeren graag in een langdurige relatie met onze cliënten. De meerwaarde zit in ons onderscheidend vermogen. Dat zie je terug in de kwaliteit van dienstverlening, transparantie en aantrekkelijke tarieven.”

Voor meer informatie, neem geheel vrijblijvend contact op met:
Ebbers Salarisadvies | Zuivelweg 85, 7003 CD Doetinchem | 0314 360947 | ebbers@salarisadvies.com | www.salarisadvies.com

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *