Sam Bisselink tekent contract bij De Graafschap

Sam Bisselink. Foto: Graafschap Media

Sam Bisselink heeft zijn eerste contract bij De Graafschap getekend. De vleugelaanvaller herstelt op dit moment van een knieblessure, maar zal volgend jaar ook onderdeel uitmaken van de selectie. Bisselink, afkomstig uit Arnhem maar met Achterhoekse roots, tekende een contract voor één seizoen met een optie voor nog een seizoen.

Waarde

Deze voetbaljaargang kwam de 19-jarige buitenspeler acht duels in actie voor de hoofdmacht van de Achterhoekse trots en gaf daarin één assist. “Sam heeft, sinds dat hij is aangesloten bij de selectie enkele maanden terug, bewezen dat hij over specifieke eigenschappen beschikt die van grote waarde kunnen zijn voor onze ploeg”, verklaart technisch manager Peter Bijvelds. “Hij is snel, kan een mannetje voorbij en durft een actie te maken. Het is jammer dat hij geblesseerd raakte, maar we geloven dat hij sterk terug gaat komen.”

Blessure

De speler zelf is in zijn nopjes. “Ik ben erg blij dat ik mijn eerste contract mag tekenen”, aldus Bisselink. “Ik hoop zo snel mogelijk terug te zijn van mijn blessure en dan weer alles te kunnen geven voor deze mooie club.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.