‘’Samen kun je meer’’

Plezier en Vertier! Dat is het thema van deze maand, de mooie maanden komen er eindelijk weer aan en wat is er leuker om samen met je vrienden, familie of collega’s weer buiten activiteiten te ondernemen? Deze maand mocht ik in gesprek met Lukas de Graaf, hij is werkzaam bij Markant Outdoorcentrum en vertelt ons iets meer over zichzelf en het werken bij Markant.

Kun je jezelf kort voorstellen en vertellen welke functie je uitoefent bij Markant?

Mijn naam is Lukas de Graaf, 28 jaar en geboren en getogen in Doetinchem. Ik heb de opleiding Sport Gezondheid en Management, nu ook wel Sportkunde genoemd afgerond. Ik ben nu 2,5 jaar klaar met mijn opleiding en werk nu ruim 2 jaar bij Markant. Officieel heb ik de functie Sales- en Eventmanager, maar de taken die ik uitvoer zijn heel uiteenlopend. Het werk is heel divers, dit komt ook doordat we veel verschillende groepen ontvangen en activiteiten organiseren. Geen dag bij Markant is hetzelfde, dit maakt het werken hier erg leuk!

Hoe omschrijf jij de (werk)sfeer bij Markant?

Op de werkvloer heerst een hele warme sfeer, wat je doet denken aan een familiebedrijf. Er heerst geen hiërarchie en iedereen doet het echt samen in ons team. In een compact team organiseren we de activiteiten en helpen elkaar als de ander hulp nodig heeft. Samen met het team organiseren we van begin tot het einde de projecten. Als bezoekers aan het einde van een geslaagd evenement of activiteit plezier hebben gehad en lachend weg gaan, dan haal ik daar zelf ook veel plezier uit, dit geeft mij een voldaan gevoel.

Zijn er evenementen of activiteiten die je het meest bijgebleven zijn?

Ons Summercamp concept is iets wat mij ieder jaar goed bij blijft. We organiseren iedere zomer verschillende kampen hier op het terrein voor jongeren tussen de 8 en 16 jaar oud. Het zijn verschillende zomerkampen met allemaal een eigen thema, denk hierbij bijvoorbeeld aan dieren, freerun of fun & pretpark. Meer dan 1000 kinderen deden afgelopen zomer mee.

Op zondag sta je hier en ontvang je alle kinderen die afgezet worden door hun ouders, allemaal toch wel een beetje zenuwachtig, maar wel vol met plezier. Het is geweldig om de dynamiek in de groep te zien veranderen gedurende de week en hoe energiek de kinderen weer naar huis gaan na afloop van het kamp. Dit is wel een activiteit die mij goed is bijgebleven en wat ontzettend leuk was om samen met ons team te organiseren.

___________________________________________________________________

MIJN Achterhoek werkt

Achterhoek Werkt, dat zijn wij. Trotse Achterhoekers die samen zoveel mogelijk naar de buitenwereld willen overdragen wat voor een mooie werkomgeving de Achterhoek heeft. Benieuwd naar deze matches, projecten en evenementen? Goed om te horen! Klik dan op de volgende link: https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijn-magazine/mijn-achterhoek-werkt/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *