diëtistenprakrijk Renske

Renske diëtistenpraktijk met samenwerken aan jou balans!

Als je op zoek bent naar een enthousiaste diëtist met kennis van eten en een warme, persoonlijke benadering, denk dan eens aan Diëtistenpraktijk Renske in Varsseveld.

Renske gelooft in een persoonlijke aanpak. Ze streeft ernaar je goed te leren kennen, goed te luisteren, laagdrempelig te zijn en praktische adviezen te geven. Verder ontbreken enthousiasme en humor niet. Renske gaat voor een goede samenwerking, waarbij jouw wensen en behoeften centraal staan. 

Gespecialiseerde hulp

Renske vindt het belangrijk om gespecialiseerd te zijn in bepaalde doelgroepen. Ze wil namelijk echt van betekenis kunnen zijn voor haar cliënten. De verschillende doelgroepen waar ze zich in haar praktijk op richt zijn: mensen die een verstoorde relatie hebben met eten, hun lichaam en hun gewicht, kwetsbare ouderen en mensen met kanker, ondervoeding, diabetes type 2, COPD en/of (risico op) hart- en vaatziekten.

Trajecten

In 2022 heeft Renske zich uitgebreid geschoold in intuïtief eten, body positivity, psychologie van eetgedrag en ACT. In 2023 volgt daarnaast een scholing haptonomie voor diëtisten. Er starten dit jaar verschillende  (groeps)trajecten over onder andere intuïtief eten en body positivity. Kijk op de website of volg Diëtistenpraktijk Renske op Facebook of Instagram voor meer informatie. Wees welkom!

eten

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *