Samenwerken aan jouw balans met Diëtistenpraktijk Renske

diëtistenprakrijk Renske

Als je op zoek bent naar een enthousiaste diëtist met kennis van zaken en een warme, persoonlijke benadering, denk dan eens aan Diëtistenpraktijk Renske in Varsseveld.

Renske gelooft in een persoonlijke aanpak. Ze streeft ernaar je goed te leren kennen, goed te luisteren, laagdrempelig te zijn en praktische adviezen te geven. Verder ontbreken enthousiasme en humor niet. Renske gaat voor een goede samenwerking, waarbij jouw wensen en behoeften centraal staan. 

Gespecialiseerde hulp

Renske vindt het belangrijk om gespecialiseerd te zijn in bepaalde doelgroepen. Ze wil namelijk echt van betekenis kunnen zijn voor haar cliënten. De verschillende doelgroepen waar ze zich in haar praktijk op richt zijn: mensen die een verstoorde relatie hebben met eten, hun lichaam en hun gewicht, kwetsbare ouderen en mensen met kanker, ondervoeding, diabetes type 2, COPD en/of (risico op) hart- en vaatziekten.

Trajecten

In 2022 heeft Renske zich uitgebreid geschoold in intuïtief eten, body positivity, psychologie van eetgedrag en ACT. In 2023 volgt daarnaast een scholing haptonomie voor diëtisten. Er starten dit jaar verschillende  (groeps)trajecten over onder andere intuïtief eten en body positivity. Kijk op de website of volg Diëtistenpraktijk Renske op Facebook of Instagram voor meer informatie. Wees welkom!

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *