Diëtistenpraktijk Renske

Samenwerken aan jouw balans met Diëtistenpraktijk Renske

Als je op zoek bent naar een enthousiaste diëtist met kennis van zaken en een warme, persoonlijke benadering, denk dan eens aan Diëtistenpraktijk Renske in Varsseveld.

Sinds 1 mei 2022 is Renske Diepenbroek-Apenhorst de trotse eigenaar van Diëtistenpraktijk Renske. Ze heeft een praktijk aan huis, gelegen aan de rand van Varsseveld. De praktijk is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid.

Renske gelooft in een persoonlijke aanpak, waarbij verbinding het sleutelwoord is. Ze streeft ernaar je goed te leren kennen, goed te luisteren, laagdrempelig te zijn en praktische adviezen te geven. Verder ontbreekt een flinke dosis enthousiasme en een vleugje humor niet. Renske gaat voor een goede samenwerking, met jou en met je zorgverleners en mantelzorger(s), waarbij jouw wensen en behoeften centraal staan. 

Renske vindt het belangrijk om gespecialiseerd te zijn in bepaalde doelgroepen. Ze wil echt van betekenis kunnen zijn voor haar cliënten en is van mening dat dat alleen kan als ze keuzes maakt voor specifieke vakgebieden. De verschillende doelgroepen waar ze zich in haar praktijk op richt zijn: mensen die een verstoorde relatie hebben met eten, hun lichaam en hun gewicht/ intuïtief eten, kwetsbare ouderen en mensen met kanker, ondervoeding, COPD, diabetes type 2 en/of (risico op) hart- en vaatziekten.

Onderste balk (contactgegevens):

Nieuwsgierig naar wat Diëtistenpraktijk Renske voor jou kan betekenen? Renske Diepenbroek-Apenhorst | Aaltenseweg 12 | 7051 CM Varsseveld | T: 06 43 46 40 00| I: www.dietistenpraktijkrenske.nl


___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *