Sander uit Hummelo ondergaat moderne metamorfose

Naam: Sander
Leeftijd: 24 jaar
Woonplaats: Hummelo
In het dagelijks leven: Hovenier en personal trainer
Waarom doe je mee aan een metamorfose: Ik heb meegedaan omdat ik graag meer advies wilde over mijn kapsel. Hairemotion staat hierin hoog aangeschreven en natuurlijk die Zundapp oldtimer! Dat is toch gaaf!

Deze maand stapte er een spontane, energieke jongeman de salon van Hairemotion Doetinchem binnen. “Sander wilde graag meer advies over verschillende mogelijkheden voor zijn haren” vertelt Ingrid van Hairemotion. “Sanders haar heeft een stevige structuur. We hebben het geknipt en gesneden in een langere coupe. De mode van 2021 voor mannen is wat voller en langer haar, zodat je meerdere mogelijkheden hebt qua styling.” Tijdens de moderne metamorfose raakte Sander niet uitgepraat over de oldtimer Zundapp van de salon!

Na een bezoek aan de salon was het de beurt om Sander in een nieuw jasje te steken voor de fotoshoot. Hiervoor konden we uiteraard terecht bij de Heren van 0314 in Doetinchem. Hij draagt een overhemd van Pure (€ 99,95)  met een kleine ruitprint. Deze bestaat qua materiaal uit een ‘Travel Quality’, waardoor het niet gestreken hoeft te worden en een ultiem draagcomfort heeft. Verder draagt hij een skinny jeans van G-Star (€ 119,95). Om dit outfit af te maken draagt Sander sneakers van Tommy Hilfiger (€ 119,95). De schoen loopt erg comfortabel is gemaakt van 100% leer. De fotoshoot met de oldtimer Zundapp maakt het hele plaatje compleet!

Voor deze moderne metamorfose werkte MIJN Magazine samen met;
Hairemotion: www.hairemotion.nl
Heren van 0314: www.0314mode.nl

___________________________________________________________________

MIJN Metamorfose

Voor deze rubriek van MIJN Magazine ondergaat iedere maand een Achterhoekse man of vrouw een metamorfose. Naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen. Ga voor meer MIJN Metamorfoses naar de volgende link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-metamorfose/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *