Sanne Wallis

Sanne Wallis geeft kijkje in haar ziel

Met haar feilloze taalgevoel en uitgesproken mimiek bewijst Sanne Wallis de Vries in haar zevende cabaretvoorstelling ‘Kom’ opnieuw wat voor veelzijdige cabaretier ze is. In anderhalf uur probeert ze de wereld te redden als ze op 18 februari op de planken staat in Amphion.

’Kom’ neemt het publiek mee op een trip langs de rauwe realiteit

Hoe voorkomen we dat we in 2038 naar de kloten gaan? Geflankeerd door haar geweldige vaste muzikanten, neemt Sanne Wallis het publiek op haar eigen unieke wijze mee op een trip door de vlammende verbeelding, langs de rauwe realiteit. Sanne gaat iedereen voor door de diepste, donkerste en meest dampende plekken van de menselijke ziel en viert vol vuur dat wat ons bindt: de menselijkheid. Een voorstelling met spijkerzoete stand-up comedy, briljante imitaties en suikerharde muziek.

Praktisch
Sanne Wallis de Vries staat vrijdag 18 februari om 20:00 uur in de Rabobankzaal van Amphion. Kijk voor meer informatie en tickets op amphion.nl.

Sanne Wallis

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor meer artikelen naar de onderstaande link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *