Nicole uit Doetinchem

Saskia uit Zelhem stapte uit haar comfortzone

Ons model van deze maand houdt van kort en opvallend! Saskia, die werkzaam is bij HCI in Hengelo, wilde graag iets met paars.

We hebben het haar gesneden met het mes en daarna geschoren met de tondeuse om een pittige korte coupe te realiseren. Deze coupe past prima bij haar. De haarkleur is een paars/violet met in de lange lengtes bovenop een aantal folies met een iets lichtere kleur paars. Het kleurverschil is niet erg groot, maar toch maakt het de coupe juist net even iets anders! Saskia draagt normaal weinig of bijna geen make-up, toch hebben we haar volledig in de make-up gezet maar…. heel subtiel! Leuk toch?

De kleding is ook deze maand weer van de modezaak Paradoxx uit Doetinchem. Saskia draagt een soepele Demi trouser petrol broek met daarop een gebloemde blouse met een mintgroen lang vest. De kleur groen is helemaal hot dit seizoen en leuk te combineren met ander kleuren. Hieronder draagt ze een stoer western laarsje.

Reactie Saskia:
Een ervaring rijker!! Ik moest wel even uit mijn comfortzone. Zelf zou ik dit outfit niet hebben uitgezocht en de make-up mocht wel wat minder maar…. het is niet voor niets een metamorfose? Het kapsel past precies bij mij en ik voel me daarbij happy!! Allemaal dank hiervoor.

___________________________________________________________________

MIJN Metamorfose

Voor deze rubriek van MIJN Magazine ondergaat iedere maand een Achterhoekse man of vrouw een metamorfose. Naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen. Ga voor meer MIJN Metamorfoses naar de volgende link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-metamorfose/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *