Persoonlijke service en een eerlijk advies bij Optie1 in Lichtenvoorde

Scandinavische sferen Hip&His Concepts

Hip&His Concepts is gelegen in het mooie culturele hart van ‘s-Heerenberg. Op loopafstand van Kasteel Huis Bergh en de overige winkels is de winkel een fijne plek waar je heerlijk kunt snuffelen tussen de veelal uit Scandinavië afkomstige spulletjes zoals windlichten, servies, kaarsen en lieve cadeautjes. Met mooie Deense merken zoals Maileg en IB Laursen waan je je meteen in Scandinavische sferen.

Heb je zin in een kop koffie of thee met iets lekkers, dan kan dat ook! Gezellig genieten van een high tea behoort ook tot de mogelijkheden, dit kan overigens alleen op afspraak. Eigenaresse Hiske heeft speciaal voor de komende feestmaand een ruime collectie kerstspullen en feestelijke cadeautjes ingekocht. Ook is er thee, bonbons en chocolade in leuke blikken te koop. Een fijne plek die uitnodigt om eens te komen kijken.

Meer informatie

Hip&His Concepts | Molenstraat 11 | 7041 AE ‘s-Heerenberg
T: 06-10 51 61 71 | instagram/@hipenhis
https://www.hipenhis.nl/

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *