scholing over Czb

Scholing over Czb en onbegrepen gedrag

Al meer dan 25 jaar legt Erna Rensen het verband tussen de periode Czb (Conceptie, zwangerschap en bevalling) en onbegrepen gedrag. Erna: “De manier waarop je bent gewenst, verwekt, gedragen en geboren vormt je tot wie je bent”.

Bijvoorbeeld je hebt tijdens de bevalling vastgezeten in het geboortekanaal. Het gevolg hiervan in je latere leven is dat je letterlijk en figuurlijk vastloopt in nieuwe of spannende situaties. Dit vastlopen kan leiden tot een paniekaanval, hoofdpijn of het verlamt je waardoor je niet meer kunt reageren. Je begrijpt niet waarom dit gebeurt en zelf heb je geen enkel aanknopingspunt. De overtuiging het lukt mij toch niet of ik red het niet, zit diepgeworteld in je onbewuste en vraagt je leven lang aandacht. Tijdens de scholing leer ik je dit te begrijpen, te duiden, te helen en om op een Czb manier naar gedragsproblemen van jezelf en anderen te kijken.

Heling

Czb is de basis waarop overtuigingen, gevoelens en gedragingen zijn gebaseerd en worden in het hier en nu getriggerd. Is dit onveranderbaar? “Gelukkig niet! Wanneer ze worden herkend en begrepen is het helingsproces in gang gezet.”

Scholing

Weinig mensen zijn hiervan op de hoogte. “Ik heb veel mensen met Czb geholpen. Al mijn kennis en ervaring deel ik graag met je door middel van de vijfdaagse scholing die start op woensdag 15 maart 2023. Aanmelden kan tot en met 15 februari 2023 via de website”.

Contact

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Praktijk Erna Rensen in Aalten:
E: info@ernarensen.com of bezoek de website: www.ernarensen.com /czbconsulent

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *