Nicole uit Doetinchem

Schoonheidssalon Hemels Beauty & Health viert 5-jarig bestaan

Maaike Jansen, Jilke Roelofs en Simone Wopereis vormen het enthousiaste team van Hemels Beauty & Health, ook bekend als Salon Hemels. Wat deze Didamse salon zo bijzonder maakt, is de nauwe samenwerking met Hemels Apotheek.

De dames, alledrie gediplomeerd schoonheidsspecialiste, waren oorspronkelijk ook werkzaam in de apotheek, onder meer op het gebied van huidadvies. Vijf jaar geleden begonnen ze salon Hemels omdat ze zich helemaal wilden toeleggen op hun vakgebied en hierbij de deskundigheid van de apotheek konden combineren met hun kennis over de huid. Het drietal is erg blij met hoe de schoonheidssalon loopt. Heel belangrijk daarbij is dat zij zich blijven ontwikkelen en op de hoogte blijven van de snel veranderende trends.

Perfect passend huidadvies

De naam Hemels Beauty & Health zegt het eigenlijk al: niet alleen een mooie huid, maar ook een gezonde huid is belangrijk. De samenwerking met apotheek Hemels is hierbij belangrijk. Maaike geeft een voorbeeld: “Stel, iemand krijgt een zalf voor eczeem voorgeschreven. Die pakt de klacht aan, maar niet de onderliggende oorzaak – dan komt onze salon in beeld om blijvende huidproblemen te verhelpen, te verlichten of zelfs te voorkomen.” “Ook medicatie kan de huid aantasten – denk bijvoorbeeld aan chemotherapie,” vult Jilke aan. Op basis van de gegevens van de patiënt kunnen Maaike, Jilke en Simone huidadviezen geven en de juiste producten adviseren, bijvoorbeeld die van het Amerikaanse merk SkinCeuticals: geavanceerde huidverzorging die wetenschappelijk wordt ondersteund.

Verder is eens in de drie weken een huidtherapeut aanwezig met wie je gewoon via de salon een afspraak kunt maken. Deze huidtherapeut kan bijvoorbeeld helpen bij ontharing met behulp van laser, verwijderen van pigmentvlekken, couperose, littekens of tatoeages.

Cosmetisch arts

Een andere bijzonderheid is de huidscan: dit apparaat maakt door middel van foto’s met verschillende lichtbronnen zichtbaar wat het blote oog niet ziet. “Veel huidaandoeningen beginnen in de diepere huidlagen en worden pas in de loop van de tijd zichtbaar,” vertelt Simone. Aan de hand van deze foto’s kan dan een perfect passend productadvies worden gegeven. 

Nog meer goed nieuws: in november ronden Simone en Jilke de opleiding Permanente Make-up af. U kunt dan ook terecht voor permanente makeup zoals wenkbrauwen, lip- en eyeliner.
Vanaf december zal ook cosmetisch arts Anke Hoogers-Leufkens regelmatig in de salon te vinden zijn. Zij werkte al als arts-onderzoeker en medisch specialist, en besloot zich in 2017 toe te leggen op de cosmetische geneeskunde. U bent hier dus in goede handen als het gaat om bijvoorbeeld botox, fillers of zelfs kleine chirurgische ingrepen.

En natuurlijk kunt u ook gewoon een afspraak maken voor een verzorgende, ontspannende gezichtsbehandeling. Voor (medische) pedicurebehandelingen kunt u terecht bij Maaike of Simone, en Jilke maakt het plaatje compleet als acnespecialist.

Hou ook Facebook en instagram in de gaten voor acties, behandelingen en bijvoorbeeld voorbeelden van permanente make-up!

Hemels Beauty & Health
Panhuis 54
6941 BZ  Didam
T 0316 227076
I vanmooinaarhemels.nl
E info@vanmooinaarhemels.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *