SCN Mooimakers

SCN Mooimakers: Gespecialiseerd reinigen in en om gebouwen

Het bedrijf SCN Mooimakers in Winterswijk bestaat al achttien jaar en is sinds twee jaar aangesloten bij de overkoepelende organisatie Specialised Cleaning Network. Het bedrijf van Tibo van Hout reinigt alles in en om gebouwen. Ze kunnen worden ingeschakeld voor bijvoorbeeld glasbewassing, gevelreiniging en het zuiveren van zonnepanelen, maar sinds twee jaar bieden ze daarnaast het bijzondere Steam plus aan. “En daarmee maken we niet alleen schoon, maar ook mooi!”, vertelt Tibo van Hout.

Bij Steamplus wordt stoom gebruikt, waarmee onder hoge druk wordt gereinigd. “Niemand in de Achterhoek biedt een dergelijke techniek aan, alleen wij. Het grote voordeel van deze behandeling is dat je er gevels en daken mee kunt reinigen zonder dat je de ondergrond beschadigt. Doordat de druk met stoom veel lager is dan bij gewone hoge druk, blijven ook de voegen van een muur op zijn plaats zitten. Het is daarnaast heel fijn om er daken mee te behandelen. Iedereen kan een dak afspuiten met een hogedrukspuit en het dak is dan schoon, maar als je onder hoge druk met stoom reinigt, wordt het dak niet alleen schoon, maar ook weer echt mooi.

De stoom zorgt voor een dieptereiniging en daardoor komt de originele kleur weer terug. Maar ook vervuiling, olie, graffiti en kauwgum krijgen we allemaal weg met stoom. Zelfs verf kunnen we verwijderen van elke ondergrond.” De steamplus-jet is een trailer waarmee je overal kunt komen. Ter plekke is alleen een aansluiting op water nodig.

Contact

Wilt u meer weten over Steamplus of SCN Mooimakers? Neem dan contact op via T: 06 30 80 98 50 of winterswijk@scnmooimakers.nl. Ga gerust naar onze site www.scnmooimakers.nl.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *