Seesing Flex speciale duurzaamheidssponsor van Reurpop in Ruurlo

Seesing Flex speciale duurzaamheidssponsor van Reurpop in Ruurlo

Achterhoeks grootste uitzendbureau Seesing Flex en Stichting de Vrienden van Reurle, de organisator van het populaire Reurpopfestival in Ruurlo, hebben overeenstemming bereikt over een duurzaamheidssponsorschap voor het komende jaar. Seesing Flex gaat namelijk, gedurende het 3-daagse festival op 2, 3 en 4 juni, een schoonmaakteam inzetten, die ervoor gaat zorgen dat het terrein plasticvrij blijft. “In het kader van duurzaamheid verplicht de overheid festivals vanaf 2024 om 70% van alle gebruikte plastic afval te recyclen”, vertelt Luuk Rouwhorst, voorzitter Stichting de Vrienden van Reurle.

“Wij willen niet wachten tot volgend jaar en deze duurzaamheidsslag dit jaar al maken. Daarom is dit initiatief van Seesing Flex een zeer waardevolle aanvulling op onze sponsorschappen.”

‘Schoon genoeg van je baan?’

Ook Seesing Flex heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en vindt het waardevol dat ze op deze manier een bijdrage kan leveren. “Als echt Achterhoeks bedrijf zijn we trots op onze mooie groene regio en we dragen graag ons steentje bij aan het behoud ervan”, ligt Ineke Zweverink, vestigingsmanager Seesing Flex Lochem toe. “Dat we het op deze ludieke wijze kunnen doen en tegelijkertijd aan onze naamsbekendheid kunnen werken, is alleen maar bonus. Onder het motto met een knipoog ‘Schoon genoeg van je baan?’ zal elke dag een Seesing Flex schoonmaakteam aanwezig zijn om het afval te verzamelen en terplekke te scheiden. We zijn ervan overtuigd dat het team een positieve invloed zal hebben op de festivalbezoekers. Het is immers veel lastiger om een plastic beker op een schoon festivalterrein te gooien dan op één die al bezaaid ligt”, besluit Ineke.

Over Reurpop

Reurpop is een driedaags festival dat jaarlijks plaatsvindt in Ruurlo. Al vanaf de oprichting in 2007 streeft de organisatie dezelfde doelstellingen na, te weten: gezelligheid, diversiteit, saamhorigheid, originaliteit, laagdrempeligheid en kwaliteit. En daar is recent dus duurzaamheid bij gekomen. Aanvankelijk lag de focus nog voornamelijk op muziek, maar inmiddels is het uitgegroeid tot een veelzijdig festival waar zowel landelijke als regionale artiesten de revue passeren, afgewisseld met spektakel en theater. Het festival wordt georganiseerd door stichting ‘De Vrienden van Reurle’; een groep van 600 vrijwilligers die zich allen belangeloos inzetten. Zonder deze vrijwilligers, evenals de 300 sponsoren, is het niet mogelijk om het festival te organiseren. Kijk voor meer informatie op: www.reurpop.nl.

Over Seesing Flex

Seesing Flex, met vestigingen in Aalten, Doetinchem, ‘s-Heerenberg, Lichtenvoorde, Lochem, Wehl en Zutphen, is een zeer ervaren en toonaangevend bureau voor uitzenden, detachering en opleiden voor vacatures van elk niveau. Met de Achterhoek als werkgebied, bemiddelt het bedrijf op geheel eigen en persoonlijke wijze tussen medewerkers en bedrijven in de regio. Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan kunnen bij hen uitstekend terecht voor een eerste of volgende stap in hun loopbaan.

Seesing Flex is als gecertificeerd uitzendbureau aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen (ABU), waarmee het voldoet aan alle strenge, wettelijke eisen die worden gesteld aan dienstverleners in de branche. Seesing Flex werkt conform haar 5 kernwaarden: nuchterheid, betrokkenheid, eerlijkheid, duidelijkheid en doorzettings-vermogen. Voor meer informatie: www.seesingflex.nl.

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor meer artikelen naar de onderstaande link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *