Sellink Lease en Verhuur

Groei door perfectie!

Een leeg terrein, daar moet Sellink Lease en Verhuur (SLV) het van hebben. De moderne verhuurvloot bestaat uit opleggers met diverse opties, waaronder kooiaap, laadklep, schuifzeilopbouw of juist een gesloten opbouw.

Oprichter en eigenaar Wim Sellink kent de transportwereld als geen ander en is daardoor in staat om elke wens perfect in te vullen. In 1981 nam hij een Iveco-dealer over en is er nieuw gebouwd op het industrieterrein in Varsseveld naast de huidige locatie van SLV aan de Gesinkkampstraat. Na een aantal jaar besloot Wim het dealerschap te beëindigen, zijn bedrijf te verkopen en zelfstandig op een andere locatie te starten met de leasing van getrokken transportmaterieel.

Door de hoge vraag vanuit klanten is 10 jaar geleden een start gemaakt met het verhuren van opleggers. Rond deze tijd kwam ook zoon Rogier in de zaak en is er verder gebouwd aan de groei en continuïteit van het bedrijf. Inmiddels is SLV gevestigd aan de Gesinkkampstraat 17 in Varsseveld alwaar ze de beschikking hebben over een modern ingerichte werkplaats en groot buitenterrein, en is de verhuurvloot inmiddels uitgegroeid naar een 100+ tal eenheden.

Het familiebedrijf kenmerkt zich met een eigen aanpak, gemoedelijke sfeer en snel en flexibel schakelen. Door het beleid om zoveel mogelijk jong materieel te willen verhuren blijft de verhuurvloot fris en goed onderhouden. ‘Onlangs kwam een vrouwelijke chauffeuse een oplegger ophalen voor haar bedrijf, niet wetende dat ze een gloednieuw exemplaar meekreeg die de eerste kilometers nog moest maken, zij glunderde van oor tot oor en reed met een grote glimlach het terrein af. Dat zijn erg leuke momenten’ aldus Wim.

SLV

In de coronatijd is er veel vraag naar levering aan huis geweest vanuit de eindklant. Dit merkte SLV door de hoge vraag naar kortere opleggers met een gestuurde as en met een kooiaap. Hierdoor komt de chauffeur beter weg in de woonwijken. Speciaal hiervoor is de website www.kooiaapverhuur.nl in het leven geroepen. ‘Dit zal in de toekomst niet minder worden doordat er steeds meer online wordt gekocht en levering aan huis eerder regel dan uitzondering is. Het is zaak goed om je heen te kijken wat er gebeurt in de wereld en daarop in te spelen’ aldus Rogier.

Door continue te investeren blijft de verhuurvloot jong en up-to-date. Een absolute must in de verhuurwereld. Ook voor de aankoop van een nieuwe of jong gebruikte trailer, trekker of bedrijfswagen weten bedrijven SLV te vinden. ‘Door onze ervaring in de verschillende soorten merken kunnen we een eerlijk en gefundeerd advies geven zonder de druk van leveranciers. We bespreken de wensen, maken een opzet en zetten ons netwerk in. Door te bouwen op relaties en samen met klanten op te trekken kun je veel meer bereiken!’

Sellink Lease en Verhuur (SLV) B.V.

Gesinkkampstraat 17, 7051 HR Varsseveld

www.slvbv.nl

Sellink Lease en Verhuur

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Midzomer Mondriaan Festival 2024
Erop uit
Online

Midzomer Mondriaan Festival 2024

Muzikaal spektakel in het Winterswijkse centrum In 2024 verrast Winterswijk haar inwoners en bezoekers opnieuw met een cultureel en muzikaal festival. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zal het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *