Seniorenorkest SaraBram

Seniorenorkest SaraBram laat zich zien en horen. Speelt U mee?

SaraBram een seniorenorkest: iedereen boven de 50 jaar is welkom, met een knipoog als je jonger bent en graag bij ons muziek wil maken. Ook dan ben je welkom. Het orkest bestaat uit harmonie- en fanfare-instrumenten. Tevens worden ze versterkt door een piano en gitaar.

Het repetitielokaal is aan de Varsseveldseweg 182 in Doetinchem en de ca. 21 leden zijn afkomstig uit Doetinchem en wijde omgeving. Het repertoire is hetzelfde als wat iedere muziekvereniging speelt: modern, klassiek en een mars tussendoor.

Optredens

Na corona was het even moeilijk op gang komen, maar er zijn nu weer volop aanvragen om te komen musiceren. Zo zijn ze de laatste weken in Hyndendael Hummelo, Schavenweide en Croonemate in Doetinchem en Oldershoven in Wehl geweest. Ook voor kerst ligt er al weer een aanvraag.

Speel mee!

Om de optredens nóg mooier te maken kunnen ze bij elke instrumentengroep versterking gebruiken. Iedereen die een eigen muziekinstrument heeft en zich door bovenstaande aangesproken voelt, zien zij graag komen bij SaraBram. Maar ook mensen die een lange tijd geleden hebben gespeeld en de draad weer willen oppakken en daarom even persoonlijk begeleid willen worden zijn zeer welkom.

Samen muziek maken maakt je blij. Blij zijn maakt je gezond. Ook de gezelligheid staat hoog in het (muziek)vaandel. Wie interesse en een eigen instrument heeft, mag eens komen kijken en luisteren of meespelen op de donderdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur.

Meer informatie is te verkrijgen bij de voorzitter (tel 0316-227503) of kijk op www.sarabram.nl

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor de leukste uitjes in de Achterhoek naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *