Barink Badkamers

Senza nome: Italiaans design, functionaliteit en luxe

Kookplaten met afzuiging zijn sterk in opkomst. Ze zien er mooi uit en bieden veel praktische voordelen. “Het is niet zomaar een trend, deze ontwikkeling zet door als gemeengoed”, benadrukt Anton Seggelinck, eigenaar van Hanant Benelux. Zijn bedrijf heeft het merk Senza Nome, dat is uitgegroeid tot een specialist in kookplaten met geïntegreerde afzuiging.

Uniek programma van kookplaten met afzuiging

Senza Nome is sterk in (inductie)kookplaten met afzuiging, maar heeft ook een fornuis met kookplaatafzuiging inclusief magnetronfunctie in het assortiment. Het is daarmee de enige ter wereld. Kookplaten met afzuiging maken een afzuigkap overbodig. De afvoer kan rechtstreeks naar buiten, maar je kunt ook recirculeren via de kruipruimte of een keukenkastje. Dat gebeurd met plasmafilters, daarmee wordt de afgevangen lucht optimaal gereinigd. De schone lucht wordt inclusief de warmte hergebruikt en naar binnen geblazen.

De overheid stimuleert deze ontwikkeling. Vanaf 2021 mag de lucht uit afzuigkappen niet meer naar buiten worden afgevoerd bij nieuwbouw woningen. “Kookplaten met geïntegreerde afzuiging voldoen wel aan de nieuwe regelgeving, zijn er in verschillende maatvoeringen en designs, zien er mooi uit, maken veel minder geluid dan de traditionele afzuigkap die ook meer ruimte inneemt en het zicht kan belemmeren.” De oplossing is prijstechnisch eveneens interessant, al lijkt dat op het eerste gezicht misschien niet zo. “Een afzuigkap boven een kookeiland oogt minder fraai en is best een dure oplossing”, weet Anton Seggelinck. “Buiten de aanschaf komt er veel werk bij kijken.” Daarnaast heeft inductie vanwege de transitie van gas naar elektra de toekomst.


‘Kwaliteit is bij ons geen detail, maar elk detail een kwaliteit’


Gerenommeerde keukenbedrijven

Hanant Benelux is een handelsmaatschappij en weet met Senza Nome de consument via select dealers te bereiken. Het gaat om de gerenommeerde keukenbedrijven in het hele land en ook de Achterhoek. Andere merken zijn Teka, Küppersbusch en Elementi di Cucina. De laatste producent maakt inductiefornuizen en keukenelementen. Met Ambassador heeft Elementi di Cucina een topper in huis. Het is het eerste fornuis ter wereld met kookplaatafzuiging, ook leverbaar voor recirculatie. Extra bijzonder is dat het model beschikt over een magnetronfunctie.

De verschillende merken die Hanant Benelux voert, hebben onderscheidende kwaliteiten. Het design is uniek en de functionaliteit uitgekiend, hiermee meerwaarde voor de consument creërend. En dat gaat beslist niet ten koste van de betaalbaarheid. Het brede assortiment is daardoor voor iedereen bereikbaar. Met de verschillende maatvoeringen worden consumenten eveneens op hun wenken bediend. Op de producten wordt vijf jaar garantie gegeven. “De kleinschalige fabriek in Italië werkt exclusief voor ons. Daardoor kunnen we snel en flexibel inspelen op specifieke wensen. Dat vinden we heel belangrijk want we luisteren via onze dealers graag naar de eindgebruikers.”

Contact

Verkoop van de producten gebeurt uitsluitend via het dealernetwerk van Hanant Benelux. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Hanant Benelux: www.hanant.nl of die van Senza Nome: www.senzanome.nl

Hanant Benelux BV

Doetinchemseweg 59

7007 CB Doetinchem

T   085 8772567

E   info@hanant.nl

I    www.hanant.nl          www.senzanome.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *