BK Keuken en Baderie Doetinchem

Showroom bij BK Keuken en Baderie Doetinchem

U kon er al terecht voor keukens, badkamers en sanitair. Maar vanaf 1 december is de showroom van BK Keukens en Baderie Doetinchem uitgebreid met de onderdelen kurkvloeren en duurzaam ecologisch verbouwen. “De belangstelling hiervoor groeit. We willen met een deskundig advies en prima producten mensen de helpende hand bieden”, vertelt Wouter Barink. Hij is samen met Arjan Kiers eigenaar van het bedrijf.

Een bezoek aan BK Keukens en Baderie Doetinchem is beslist de moeite waard. Zeker nu de showroom een impuls heeft gekregen. Er is een aparte afdeling gecreëerd waar kurkvloeren en duurzaam ecologisch verbouwen aan bod komen. “We bieden nu een nog completer totaalconcept. Van idee, advies, afbouw tot de afwerking kunnen klanten bij ons terecht. Zowel voor kleine als grote verbouwingen. Alles onder één dak. Dat is wel zo makkelijk en praktisch.”

Duurzaam ecologisch verbouwen?

Kom langs op de GRATIS ADVIES dagen! 28 & 29 December 10.00 – 17.00 uur. 28 december komen vertegenwoordigers langs zoals OMEGA waterontharders. De gehele dag winterse versnaperingen. Op deze twee dagen o.a. uitleg van Welnu Infraroodverwarming Kurkvloeren en een demonstratie met de Omega Waterontharder. Neem water mee om te testen! Wij zijn er uiteraard ook voor al uw badkamer- en keukenontwerp vragen.

Contact

BK Keukens en Baderie Doetinchem
Fabriekstraat 30
7005 AR, Doetinchem
T: 0314- 37 04 50
I: info@bkkeukens.nl
I: info@baderiedoetinchem.nl
W: www.bkkeukens.nl
W: www.baderiedoetinchem.nl
W: www.barinkduurzaamwonen.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *