Simone

MIJN Metamorfose – Simone is klaar voor het voorjaar!

Naam: Simone
Woonplaats: Winterswijk
Leeftijd: 35 jaar
Hobby’s: Dansen, shoppen en afspreken met vriendinnen
Waarom doe je mee aan de metamorfose: Zou het fijn vinden als mijn haar minder pluist en misschien een moderne tint voor het voorjaar

Deze maand stapte de 35 jarige Simone uit Winterswijk de salon binnen voor een metamorfose. Deze moeder van 2 kinderen was toe aan iets anders en dan ben je voor een metamorfose bij ons juist!

“Het haar is geknipt in een boblijn met lagen erin, zodat het speels valt. Het haar van Simone is pluizig en droog, daarom hebben we het geknipt met de TCC warmteschaar van Jaguar. Deze zorgt ervoor dat de punten van het haar dicht geseald worden doormiddel van de hitte van de schaar. We hebben de basis kleur zo gelaten en over de lichte gedeeltes een pastelroze gezet. Laat het voorjaar maar beginnen. Was het met een shampoo voor gekleurd haar en spray er daarna een leave-in conditioner in en werk het haar dan af met föhn, krultang of stijltang. Vergeet de zijde olie en de haarlak niet” sloot kapster Ingrid af.

Mooie kleur

Daarna bracht Simone een bezoek bij Elke Fashion in Hengelo. “Na vele setjes passen heeft Simone deze zelf uitgezocht. Ze viel vooral op de mooie kleur en dat is het ook.  Zowel de broek (€ 69,95) als blazer (€ 79,95) zijn van het merk Dreamstar. Heerlijk draagbaar en zowel chique als stoer te dragen met de zilveren laarzen van Simone zelf. Daaronder een blouse (€ 79,99) van Maicazz met mooie accenten. Glittersjaal (€ 19,95) en accessoires maken het helemaal af” aldus winkeleigenaresse Elke Peters.

Reactie

Ben super tevreden! Allemaal hartelijk dank

Bekijk de making-of van de metamorfose:

Voor deze metamorfose werkte MIJN Magazine samen met;
Hairemotion: www.hairemotion.nl
Elke Fashion: www.elkefashion.nl

___________________________________________________________________

MIJN Metamorfose

Voor deze rubriek van MIJN Magazine ondergaat iedere maand een Achterhoekse man of vrouw een metamorfose. Naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen. Ga voor meer metamorfoses naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-metamorfose/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *