simone kleinsma

Simone Kleinsma laat de hemel even opengaan

Simone Kleinsma is woensdag 30 maart om 20:00 uur terug bij Amphion met een bijzonder persoonlijke theatervoorstelling. In VERDER vertelt ze haar persoonlijke verhaal over de afgelopen jaren, waarin ze heeft moeten ontdekken hoe het is om alleen verder te gaan.

Kleinsma vertelt persoonlijke verhaal in VERDER

Om een nieuw begin te maken zul je eerst moeten opruimen, je moet durven weggooien, zodat je iets kan overhouden wat het begin kan zijn van iets nieuws. Het had zomaar een zwaarmoedige voorstelling kunnen worden, maar niets is minder waar. Verwacht een voorstelling die troost en hoop biedt: de levenslustige Kleinsma treedt haar publiek vol licht en kleur tegemoet. Simone Kleinsma neemt je mee in haar verhaal waarbij uiteraard muziek een grote rol speelt. Met zowel bestaand als speciaal voor haar nieuw geschreven repertoire. Emotie overbrengen: groots, klein, in een ballad of rap; Simone beheerst het allemaal.

Info en tickets: amphion.nl/theater.

simone kleinsma
Amphion

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor de leukste uitjes in de Achterhoek naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *