SINGA zoekt talentvolle Achterhoekse engineers

“Mooie dingen blijven maken en de wereld beter maken”

Zoek je in de Achterhoek een bedrijf waar grensverleggende innovaties worden gedaan? Waar je continu met je collega’s de grens opzoekt van wat mogelijk is? Dan moet je bij SINGA zijn.

Veel succesvolle technische bedrijven zijn ooit begonnen op de zolderkamer. Zo ook SINGA. Het ingenieursbureau uit Varsseveld dat grensverleggende innovaties doet met expertises in machine vision, artificial intelligence, robotics en cloud computing. In de volksmond ook wel de Willy Wortel fabriek genoemd. Een echt Achterhoeks bedrijf dat ook verder durft te kijken. Sinds de oprichting in 1998 door Raymond Wentink en Rene Flamma houdt het bedrijf zich bezig met innovaties die grensverleggend zijn én een impact op de wereld hebben.

People – planet – profit

Bij SINGA vinden ze het namelijk belangrijk om aan projecten te werken die de mens, maar ook de natuur verder helpen. Denk aan het ontwikkelen van een onkruidbestrijding systeem, zodat onkruid met heet water kan worden bestreden. Of kwaliteitscontrolesystemen die producten zonder de tussenkomst van mensen kunnen controleren en zo afval en productiefouten kunnen verminderen. Uitdagende projecten die ook echt iets betekenen en de wereld beter maken.

Werken bij SINGA

Wil je werken bij een gaaf bedrijf dat zeker in de Achterhoek uniek is in zijn soort? Bij SINGA zijn ze altijd wel op zoek naar talentvolle engineers die het team kunnen versterken. Een dag van een SINGA engineer ziet er nooit hetzelfde uit. Je begint je dag standaard wel met een stand-up met je team, maar vervolgens ga je aan de slag achter de computer om de code te programmeren, bouw je samen met je team de machine of voer je innovatie gesprekken met de opdrachtgever.

Daarnaast werken ze bij SINGA ook met een talentontwikkelingsprogramma, wat inhoudt dat je zelf bepaalt wat je leerdoelen en ontwikkelingsstappen zijn en wat je nodig hebt om dit te behalen. Enige verantwoordelijkheid is wel een vereiste voor de vrijheid die je bij ons krijgt. Heb je daarnaast een passie voor innovatie, een HBO+ opleiding afgerond en een goede dosis enthousiasme? Kijk dan zeker eens of er een passende vacature is.

Bezoek SINGA op de Talententuin

Wil je als net afgestudeerde, talentvolle engineer nog meer weten over dit gave bureau? SINGA staat 26 november ook op de talententuin om je meer te vertellen over hun projecten. Ze nemen o.a. hun deep learning vision systeem mee én een verrassing die je niet wil missen.

Huidige vacatures:

Software engineer met deep learning affiniteit

Vision & motion engineer

Front- en/of backend developer

Solliciteren kan via de website van SINGA!

SINGA Industrial Game Changers

Guldenweg 11 | Varsseveld | T: +31 (0) 315 651 515 | singa-bv.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *